* 25η Αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση στην ιστορία τους με γηπεδούχο την Αμορεμπιέτα.

*Α’ Γύρος: Χιρόνα – Αμορεμπιέτα 2-0

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με άδεια χέρια επέστρεψε από το Χιχόν την Κυριακή, δέχθηκε ήττα με ανατροπή από την Σπόρτινγκ και παρέμεινε δίχως “τρίποντο” στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη La Liga 2.

Με γρήγορη μετάβαση και βαθιά πάσα στην πλάτη της άμυνας προηγήθηκε με τον Γκουρουθέτα, με παρόμοιο τρόπο και μεγάλο λάθος του στόπερ της σε γύρισμα ισοφαρίστηκε στο 66’, για να έρθει η ανατροπή σε φάση διαρκείας λίγο πριν το τελευταίο 10λεπτο.

Είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με Τενερίφε (1-1 εντός), Μπούργος (2-2 εκτός), Πονφεραδίνα (1-1 εκτός), και Λας Πάλμας (1-1 εντός). Ενδιάμεσα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Copa Del Rey με το 1-2 εντός έδρας από την Αλμερία.

Παραμένει σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης και εκ των φαβορί για άμεση επιστροφή στη Γ’ κατηγορία, είναι στο -5 από την “σωτηρία”.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 25’ ο Γκουρουθέτα σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 66’ ο Αϊτόρ Γκαρθία ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σπόρτινγκ και στο 79’ ο Βιγιάλμπα ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* 9/10 ματς με G/G (δες το στη stoiximan)

* 7/10 αναμετρήσεις έληξαν με “2-3 γκολ”

* Δέχεται γκολ σε όλα τα ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στραβοπάτημα για τη Χιρόνα την περασμένη Κυριακή, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Λούγκο κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη δυάδα. Ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, είχε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος, με κορυφαίο του γηπέδου τον τερματοφύλακα της Λούγκο!

Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Φουενλαμπράδα (2-1 εντός), Ουέσκα (0-1 εκτός) και Μπούργος (3-1 εντός). Αήττητη στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις, έχασε μόνο από τη Ράγιο για το Copa Del Rey, στις 15 του μηνός με 1-2.

Είναι οριακά εντός θέσεων για τα playoffs ανόδου, στο -8 από την πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο. Καταλυτική η πιθανή επιστροφή του ηγέτη και αρχισκόρερ Στουάνι από τον Covid.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Λούγκο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 55’ ο Μπούστος σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, όμως στο 80’ ο Μάνου Μπαρέιρο ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα.

ΧΙΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* 3/5 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

* 4/5 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

* Σκοράρει σε 8/11 ματς εκτός έδρας

Αμορεμπιέτα – Χιρόνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ