Προγνωστικά Μπάσκετ: Over, Ουλμ και δύο αουτσάιντερ

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5675. ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (12:00)

H Μπαχτσέ έκανε καλή εμφάνιση και πέρασε εύκολα από το Λονδίνο κερδίζοντας τους Λάιονς με 76-61. Το επίπεδο του FIBA Europe Cup είναι πολύ χαμηλό για την ίδια, αφού έχει φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχει τρεις νίκες έχοντας χάσει εκτός έδρας μόνο από τη Φενέρ. Είναι ομάδα οκτάδας και παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε αυτήν.

Μπαχτσεσεχίρ – Γαλατασαράι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλατά κατάφερε να αφήσει πίσω της την αυτοκτονία με την οποία έχασε από την Νταρουσάφακα εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες με 96-73 κόντρα στην Πετκίμ. Η τριάδα των Τριμπλ, Ακούν-Παρσέλ και Μποστ κάνει πράγματα και θαύματα και οδηγεί τη Γαλατά σε μία φοβερή πορεία εντός και εκτός συνόρων. Στα τελευταία επτά ματς έχει έξι νίκες και μόνη ήττα από στην έδρα της Ντάσκα σε ματς όπου προηγήθηκε μέχρι και με 25 πόντους διαφοράς.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Θα δούμε σκορ και θέαμα σε αυτό το παιχνίδι από δύο ομάδες που μπορούν να υποστηρίξουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Αναμένουμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, αρκετά μακρινά σουτ και αν αμφότερες είναι στοιχειωδώς εύστοχες τότε θα μπορέσουν να σπάσουν το φράγμα των 170.5 πόντων. Πάμε λοιπόν με το over 170.5 σε απόδοση 1.90 στην Interwetten.


5352. ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ – ΟΥΛΜ (19:00) 

Δεν είναι καλά το Αμβούργο. Δείχνει κουρασμένο από τις διπλές υποχρεώσεις, είχε και κάποια κρούσματα κορονοϊού και το γλυκό ήρθε κι έδεσε. Ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπανταλόνα για το Eurocup με κάτω τα χέρια και αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη σειρά. Είχε προηγηθεί μία στην έδρα της Παρτίζαν και μία στην έδρα της Γκίσεν. Αμφότερες οι ήττες αυτές είχαν τριψήφιο παθητικό. Ειδικά η ήττα από την αδύναμη Γκίσεν πόνεσε πολύ.

Αμβούργο – Ουλμ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκα Λάκοβιτς χτίζει κάτι καλό στην Ουλμ. Φέτος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, το project συνεχίζεται και η Ουλμ αρχίζει να παγιώνει τη θέση της σε υψηλό επίπεδο. Τέσσερις σερί νίκες, οι δύο μάλιστα τεράστιες, αφού έγιναν στο Eurocup, πρώτα εκτός έδρας επί της ισχυρής Μπουντούτσνοστ και μετά εντός έδρας κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Βίρτους Μπολόνια με 84-68. Η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη.

Σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία οι δύο ομάδες. Η Ουλμ παίζει φοβερό μπάσκετ αυτήν την περίοδο και δεν θέλει με τίποτα να ανακόψει την πορεία της. Το Αμβούργο μοιάζει ταλαιπωρημένο και δίχως ψυχολογία. Επίσης η Ουλμ έχει ούτως ή άλλως μαζί της τον παράγοντα ποιότητα σε σχέση με το ρόστερ των γηπεδούχων. Αξίζει να πάρουμε το διπλό στο μικρό line των 2.5 πόντων για διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 στην πλατφόρμα της stoiximan.


5678. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (19:15)

Τα έδωσε όλα για να προκριθεί κόντρα στην Μπούργκος και τα κατάφερε. Η Ντάσκα είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το πλήρωσε με έξτρα κούραση. Κάπως έτσι έκανε δύο σερί ήττες από την Τόφας εκτός έδρας, η πρώτη για το πρωτάθλημα και η δεύτερη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της και θέλει να επιστρέψει και στις νίκες. Μένει να δούμε πόση ενέργεια και πόσες ανάσες έχουν οι παίκτες της για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Νταρουσάφακα – Τουρκ Τέλεκομ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τουρκ κέρδισε την Παρτίζαν και μάλιστα εύκολα με 85-71. Αίσθηση προκάλεσε το αποτέλεσμα αυτό στην Ευρώπη. Δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ και στα τελευταία τέσσερα ματς έχει κάνει τρεις νίκες. Εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα την έδρα της, αν βελτιωθεί και μακριά από αυτήν, μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερη πράγματα. Μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί τον θρίαμβο επί των Σέρβων του Ομπράντοβιτς.

Η Νταρουσάφακα είναι φαβορί για τη νίκη αλλά με τόση κούραση που υπάρχει δεν περιμέναμε για κανέναν λόγο το χάντικαπ να έχει βγει τόσο ψηλά. Το line του αγώνα είναι στους 10.5 πόντους, η Τουρκ είναι σε φόρμα και αυτά τα δύο μας επιτρέπουν να πάμε με το διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 στην πλατφόρμα της bwin.


5383. ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΑ (21:00, NOVASPORTS 4)

Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Βίρτους έκανε πολύ άσχημη ήττα στην έδρα της Ουλμ για το Eurocup με 84-68. Η ομάδα του Σκαριόλο ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να λογίζεται ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο που θέλει να παίξει στα παρκέ της Ευρωλίγκας την επόμενη χρονιά. Σταθερά εκτός ο ηγέτης Τεόντοσιτς, λείπουν από την αρχή της χρονιάς οι Γιούντο και Αμπάς, ενώ απών είναι και ο Αμερικανός Χέρβεϊ.

Βίρτους Μπολόνια – Κρεμόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κρεμόνα κέρδισε τη Βενέτσια με 85-82 σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μόλις δεύτερη νίκη στα τελευταία 10 ματς, αλλά στα τελευταία τέσσερα έχει δείξει βελτίωση. Εκεί έχουν έρθει και οι δύο νίκες, ενώ στις ήττες της έχασε στις λεπτομέρειες με μονοψήφιες διαφορές

Το όριο του αγώνα έχει βγει στους 13.5 πόντος και θα κοντράρουμε το φαβορί. Η Βίρτους δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχει πολύ κομβικό ματς με την Μπουντούτσνοστ για το Eurocup μεσοβδόμαδα. Η Κρεμόνα θέλει να επιβεβαιώσει την καλή της κατάσταση και μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς. Με το όριο στους 13.5 πόντους, θα πάμε με το διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 στην πλατφόρμα της winmasters.