Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: Elisa Invitational Winter

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλησπέρα Betarades με 1/2 επιλογές χτες παρόλο που η έκβαση των αγώνων μας δικαίωσε, οι Tricked τελικά έκαναν την απόλυτη έκπληξη και κέρδισαν στο 6.00 ενώ οι γερμανοί απογοήτευσαν σε χάρτη που έτρεχαν 80% νίκες. Σήμερα μόλις 3 ήμερες πριν την έναρξη του BLAST θα ασχοληθούμε πάλι με την τρίτη κατηγορία και το  Elisa Invitational, τουρνουά με μικρό δέλεαρ γι αυτό και ανάλογα πονταρίσματα. Βάσιμες ενδείξεις να πάμε κόντρα σε 2 αναμετρήσεις με την βραδινή να συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Sprout vs Dignitas (16:00)

Elisa Invitational και για να είμαι ειλικρινής έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια των Σουηδών από την έναρξη της σεζόν, πραγματικά εντυπωσιακοί με μεγάλο map pool. Οι 3 από τους 5 όμως είναι βετεράνοι και είναι θέμα χρόνου απλά να χάσουν το κίνητρο τους, προς το παρόν όμως Friberg – Forest οδηγούν. Από την άλλοι οι Sprout είναι μια αρκετά καλή ομάδα αλλά με roster συγκεκριμένων δυνατοτήτων, περισσότερο ευελπιστούν σε ενδεχόμενη μεταγραφή στους BIG παρά διάκριση μέσω συνόλου. Αναμένω τους γερόλυκους να κάνουν το 6/6 εύκολα ή δύσκολα.

Εκτίμηση :

  • Dignitas -3,5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eternal Fire vs LookingforOrg (19:00)

Elisa Invitational και εδώ με παιχνίδι που εύκολα μπορεί να γυρίσει τούμπα στο 4.00 και νίκη των Αυστραλών. Οι Τούρκοι ομολογουμένως με Xantares – Woxic είναι το φαβορί, ειδικά με την επιστροφή Calyx στο roster η νίκη τους από 1,50 ισοπεδώθηκε στο 1,20!! Ομάδα με περίσσιο ταλέντο αλλά με λογική όσα πάνε και όσα έρθουν με τις τελευταίες ήττες τους από Unique – Gamerlegion να το επιβεβαιώνουν! Οι Αυστραλοί από την άλλη έχουν αξιόμαχο σύνολο ενώ την τελευταία εβδομάδα βρίσκουμε και τον Espiranto στην ομάδα τους, κέρδισαν εύκολα τους HAVU με 2-0 ομάδα ίδιας δυναμικότητας με τους σημερινούς Eternal Fire. Εν κατακλείδι αξία υπάρχει και στο ξερό διπλό στο 4.00 και στο χαντικαπ χαρτών και στο χαντικαπ γύρων, εμείς θα επιλέξουμε την ποιο ασφαλή επιλογή.

Εκτίμηση :

  • LookingforOrg +8,5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ