Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος

Ανανεώθηκε:
ΚΠΡ προγνωστικά

Καλό θα ήταν, πιστεύω, να είμαστε λίγο πιο μετρημένοι στις εκφράσεις μας και τις αντιδράσεις μας, όταν βρισκόμαστε σε δύσκολες καταστάσεις. Το τι ακούστηκε και γράφτηκε χτες λόγω της κακοκαιρίας, πραγματικά δεν είναι κολακευτικό για κανέναν μας. Τα υβριστικά σχόλια έδωσαν και πήραν για όσους κρατάνε τα ηνία αυτού του τόπου, από την κυβέρνηση μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση και ξεχνάμε ότι, έχουμε να κάνουμε με συνανθρώπους μας, οι οποίοι προφανώς και δεν θέλουν το κακό μας, αλλά κάποιες φορές, δεν μπορείς να τα βάλεις και με στοιχεία της φύσης, που δεν γνωρίζεις.

Κακά τα ψέματα, χιονοπτώσεις σαν τη χτεσινή, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για τη χώρα μας και ειδικά για μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα. Όπως ο συνδυασμός αέρα-φωτιάς που είναι καταστροφικός, έτσι και μια πολύωρη χιονόπτωση που σκεπάζει τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Όσα μέτρα κι αν πάρεις, πάντα θα παρουσιαστούν προβλήματα, ειδικά στα οδικά δίκτυα, αφού έχουμε να κάνουμε με μία πόλη εκατομμυρίων κατοίκων που δεν κοιμάται ποτέ. Κι εμείς φυσικά, δεν έχουμε την εμπειρία, όπως για παράδειγμα οι Σκανδιναβοί. Πάλι καλά που δεν λειτουργούσαν και τα σχολεία… Υπομονή παιδιά και σύνεση. Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος, δεν είναι όλοι οι άλλοι το πρόβλημα. Και δεν παίρνω το μέρος κανενός… Εννοείται ότι υπάρχουν και…κακές εξαιρέσεις, αλλά ευτυχώς δεν είναι ο κανόνας.

Για τα προγνωστικά στοιχήματος, μετά το καρέ των «διπλών» που μας δικαίωσε την Κυριακή σε Ιταλία και Ισπανία, θα πάμε σήμερα να κυνηγήσουμε τους «άσους» στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, όπου και στα 5 παιχνίδια έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε σε αυτούς που δίνουν τα μεγαλύτερα κέρδη.

Κόβεντρι – Στόουκ Προγνωστικά

Με κοινό στόχο τα πλέι-οφ και οι δύο, θα βρεθούν πιο κοντά στην εξάδα, με τη νίκη απόψε. Έρχονται μάλιστα και οι δύο από εντός έδρας ήττες, η διαφορά τους είναι ένας βαθμός, με την Στόουκ από πάνω, αλλά η Κόβεντρι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Τον περασμένο Απρίλιο οι δυο τους, μας είχαν προσφέρει σούπερ ντέρμπι, με την Κόβεντρι να νικάει στο “Bet365”  με 3-2, αφού η γηπεδούχος Στόουκ είχε ισοφαρίσει δύο φορές.

Κόβεντρι – Στόουκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κόβεντρι εφέτος, αν και είχε ξεκινήσει τη σεζόν με 5 σερί νίκες στην έδρα της, τώρα έχει δεχτεί 3 σερί ήττες, αλλά στη τελευταία της με την ΚΠΡ, είχε πάνω από 20 τελικές και μάλλον άδικα έχασε με ένα γκολ στο 88’ (2-1). Πιστεύω ότι έχει πλέον τη δυνατότητα να επιτρέψει στις επιτυχίες, κόντρα σε μια ομάδα που έχει αρκετές απουσίες, ενώ κόντρα στην πρωτοπόρο Φούλαμ δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος της κι έχασε εύκολα 3-2. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της, στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

ΚΠΡ – Σουόνσι Προγνωστικά

Έγραψα νωρίτερα, ότι η Κόβεντρι μάλλον άδικα έχασε από την ΚΠΡ με 2-1 και η αλήθεια είναι ότι η ΚΠΡ, το χει κάνει αρκετές φορές εφέτος, να παίρνει αποτέλεσμα με γκολ στο φινάλε, χωρίς να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Στο 89΄ είχε νικήσει και την Σουόνσιστο «Λίμπερτι» πέρυσι τον Απρίλιο! Ωστόσο, αυτό δείχνει ικανότητα και γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε, βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από τη σεζόν 2014-15! Με νίκη απόψε θα βρεθεί στους μείον 2 βαθμούς (και με ματς λιγότερο), από την δεύτερη της βαθμολογίας Μπλάκμπερν, η οποία χτες νίκησε την Μίντλεσμπρο. Οι Λονδρέζοι έχουν 4 σερί νίκες αυτή τη στιγμή, αλλά και η Σουόνσι από την άλλη, μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά μετά από 3 σερί ήττες, πέτυχε δύο θετικά αποτελέσματα, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, την ισοπαλία στο Χάντερσφιλντ και την νίκη επί της Πρέστον, ομάδες που είναι πιο ψηλά από αυτήν. Ίσως γι’αυτό το λόγο να είναι ανεβασμένη και η απόδοση για τη νίκη της ΚΠΡ.

Κόβεντρι – Στόουκ    1  (απόδοση  2.25)

ΚΠΡ – Σουόνσι    1   (απόδοση  2.15)

ΚΠΡ – Σουόνσι: 1 (2.15) στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ