Προγνωστικά Τένις: Κόντρα Μονφίλς και Μπερετίνι στα προημιτελικά της Αυστραλίας

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Γκαέλ Μονφίς – Mατέο Μπερετίνι

Ο 35χρονος Μονφίλς έφτασε στα προημιτελικά του Australian Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά από μια πιστική νίκη απέναντι στον Κεζμάνοβιτς με 3-0 σετ. Το νούμερο 20 του κόσμου βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα η οποία τον οδήγησε στον 11ο ATP τίτλο της καριέρας στο Adelaide 1 πριν από δύο εβδομάδες.

Ωστόσο ο Ματέο Μπερετίνι θα είναι το πρώτο σοβαρό τεστ στου Γάλλου στη Μελβούρνη και θα πρέπει να τον ξεπεράσει αν θέλει να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση του μέχρι στιγμής σε Grand Slam η οποία ήταν ημιφιναλίστ στο Roland-Garros του 2008 και το US Open του 2016.

Το νούμερο επτά του κόσμου, Ματέο Μπερετίνι, βελτιώνεται με κάθε γύρο στο φετινό Australian Open φτάνοντας στους προημιτελικούς εδώ για πρώτη φορά, αφού νίκησε τον Καρένο Μπούστα σε straight sets. Ο 25χρονος κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στο ATP 500 του Queen’s Club πέρυσι στο χόρτο και ενώ έφτασε κα μέχρι τον τελικό του Wimbledon πριν χάσει από τον Τζόκοβιτς σε τέσσερα σετ.

Παρά την απίστευτη πορεία του Μονφίλς μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη, αρχίζει να ανησυχεί το γεγονός ότι ο Γάλλος δεν έχει ακόμη χάσει ένα σετ και αυτό γιατι όσο προχωρά χωρίς να το κάνει, τόσο πιο δύσκολα μπορεί να πέσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί ψυχολογικά αν μείνει πίσω στο σκορ.

Ο Μπερετίνι μάλιστα κέρδισε και τις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους, με την πρώτη τους σε ένα ματς θρίλερ των πέντε σετ στα προημιτελικά του US Open το 2019 και τη δεύτερη αυτή τη φορά πέρυσι με 2-0 σετ στο ATP Cup. Ο Ιταλός είναι δίκαια το μεγάλο φαβορί για να περάσει στους “4” της διοργάνωσης και πιθανότατα θα το κάνει καλύπτοντας και το χάντικαπ στα γκέιμς που προσφέρουν οι book.

Εκτίμηση: -2.5 γκέιμς Μπερετίνι (1.85)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ