* Τελικός Σουπερ Καπ Χιλής

*Μονός αγώνας, με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας

* Ο αγώνας διεξάγεται στο ουδέτερο Estadio Municipal Alcaldesa Ester Roa Rebolledo της Κονσεπσιόν.

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συμμετέχει ως Κυπελλούχος Χιλής στο σημερινό Σούπερ Καπ, μία σεζόν που φέρνει τίτλο, όπως η περσινή θα μπορούσε να θεωρηθεί ικανοποιητική για την πλέον ιστορική ομάδα της χώρας, όμως ο τρόπος με τον οποίο έχασε το πρωτάθλημα το Δεκέμβρη άφησε πολύ πικρή γεύση στους φιλάθλους και τον οργανισμό.

Στις 24 Οκτωβρίου έμοιαζε να είναι αγκαλιά με τον τίτλο όταν επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με την Κατόλικα και πήγε στο +5 με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της σεζόν. Κι όμως κατέρρευσε στο φινάλε, σε τέτοιο βαθμό που την τελευταία αγωνιστική ήταν ουσιαστικά αδιάφορη! Με ρεκόρ 2-1-3 έκλεισε το 2021, μένοντας δίχως πρωτάθλημα για τέταρτη σερί σεζόν.

Παραμένει στον πάγκο ο 56χρονος Γκουστάβο Κιντέρος, ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, ξεχώρισε η απόκτηση του επιθετικού Χουάν Μαρτίν Λουσέρο, ο οποίος προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν με τη Βελέζ, με 15 γκολ και 7 ασίστ. Σημαντική προσθήκη και ο αμυντικός χαφ Πάβες από την Τιχουάνα.

Προηγούμενο ματς: Ήττα (2-0) από την Μπόκα Τζούνιορς σε φιλική αναμέτρηση (18/01).

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στην Interwetten)

* Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μακριά από την έδρα της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στο θρόνο της για τέταρτη σερί χρονιά έκατσε το Δεκέμβριο η Κατόλικα, πανηγύρισε το 4ο διαδοχικό πρωτάθλημα στη Χιλή, βγάζοντας χαρακτήρα στο φινάλε τη σεζόν. Δεν πτοήθηκε από την ήττα στο ντέρμπι με την Κόλο Κόλο, έκανε το χρέος της και εκμεταλλεύτηκε την κατάρρευση των άμεσων ανταγωνιστών.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος έκανε 13 νίκες και ηττήθηκε μόνο στο ντέρμπι, όταν ήταν τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Σαμπέδρι. 23 γκολ πέτυχε ο 33χρονος φορ στην περασμένη Πριμέρα Ντιβισιόν και πήρε από το χέρι την ομάδα στην τελική ευθεία, σκοράροντας ακατάπαυστα.

Με μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (65) και την ισχυρότερη έδρα στη χώρα (14-2-0) το 2021, φιλοδοξεί να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο σήμερα, σήκωσε το τελευταίο Σούπερ Καπ, του Νοεμβρίου, στα πέναλτι με τη νεοφώτιση Νιουμπλένσε.

Στα μεταγραφικά, ξεχώρισε η απόκτηση του επιθετικού Μελάνο από την Σεντράλ Κόρδοβα, το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο βασικός τερματοφύλακας Τοσέγι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Έβερτον ντε Βίνια (04/12). Σκόρερ οι Παρότ και Γκουτιέρες, το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ των γηπεδούχων.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, μακριά από το γήπεδό της

Κόλο Κόλο – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ