20η αγωνιστική 

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον Α’ γύρο: Τβέντε – Βίλεμ 1-1

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Σε 15 αγώνες στην έδρα της Βίλεμ, η Τβέντε μετρά ρεκόρ 1-3-11, το καλύτερο εκτός έδρας της στην κατηγορία!

ΒΙΛΕΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο κατήφορος δεν δείχνει να έχει τελειωμό για την ομάδα του Τίλμπουρχ, που έδειξε πως δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με όσα έδειχνε πριν τις γιορτές. Έχασε με κάτω τα χέρια και από την ουραγό Τσβόλε με 2-0 εκτός έδρας και ο μόνος λόγος που δεν έχει πλησιάσει την ζώνη ακόμη είναι το καλό της ξεκίνημα. Τραγική εμφάνιση σε όλα τα σημεία, μοναδικό της ελαφρυντικό οι απουσίες που την ταλαιπωρούσαν. Δέχεται γκολ με κάθε τρόπο, καθώς έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 18 γκολ παθητικό, γενικότερα η ανάγκη για αλλαγές είναι επιτακτική αν θέλει να σώσει την χρονιά και να μην κινδυνέψει.

Δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο των δέκα ημερών, που οι οπαδοί της επισκέπτονται το αγωνιστικό τμήμα για να ζητήσουν εξηγήσεις. Τούτη την φορά, δεν εξέδωσαν ανακοίνωση αλλά περίπου 100 από αυτούς περίμεναν το πούλμαν της αποστολής μετά το παιχνίδι απέναντι στην Τσβόλε. Καταλαβαίνει κανείς, πως η κατάσταση στην Βίλεμ είναι κάτι περισσότερο από οριακή.

Επιστρέφει  για το σημερινό παιχνίδι ο αριστερός μπακ χαφ Γιόνσεν (18/0), στο μοναδικό της νέο αγωνιστικό πρόβλημα. Πάντα εκτός ορισμένοι μακροχρόνιοι, ενώ παράλληλα δεν φαίνεται να την επηρέασε ιδιαίτερα ο κόβιντ αυτές τις μέρες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 2-0 από την Τσβόλε εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Βίλεμ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με no goal (δες το στη Betshop)

*Bρέθηκε να χάνει στα 3/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΒΕΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν τα κατάφερε την Τετάρτη απέναντι στην Άλκμααρ και αποκλείστηκε δίκαια από το κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 1-2. Προηγήθηκε στο σκορ, αλλά εν συνεχεία δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη εναντίον της Χέρενφεν με 2-0. Σε έναν αγώνα που δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, οι «Tukkers» δημιούργησαν ελάχιστα, αλλά όταν ο τερματοφύλακας της Χέρεφεν έκανε λάθος, ο αναπληρωματικός Ουγκάλντε εκμεταλλεύτηκε πλήρως την περίσταση και σκόραρε. Στα χασομέρια, διπλασίασε τα τέρματά της με τον αρχισκόρερ Φαν Φολφβσνίκελ.

Ιδιαίτερη κίνηση στα μεταγραφικά, καθώς ο Μοκοτζό θα προπονείται με την Τβέντε από την επόμενη εβδομάδα. Ο τριαντάχρονος Νοτιοαφρικανός, που έχει παρελθόν στην ομάδα του Ένσεντε, από τα τέλη της περασμένης χρονιάς είναι χωρίς ομάδα. Γι’ αυτό την ερχόμενη εβδομάδα θα προπονηθεί δοκιμαστικά και την ερχόμενη Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στα αγωνιστικά της θέματα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλού χαφ Ζερούκι (17/2) ελέω Κόπα Άφρικα. Δεν πρόλαβε τελικώς ο καλός μπακ/χαφ Μπράμα (9/0), ενώ από την αρχή της σεζόν απουσιάζουν ορισμένοι μακροχρόνιοι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 1-2 από την Άλκμααρ εντός έδρας για τους «16» του κυπέλλου και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου, Προηγήθηκε στο 48′ με πέναλτι του Φαν Φολφσβίνκελ, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο 63′ και στο 82′.

Τβέντε Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έληξαν με goal/goal

ΒΙΛΕΜ – ΤΒΕΝΤΕ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ