*Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «32» του κυπέλλου Σκωτίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν 3/5 τελευταίοι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Πρέμιερσιπ)

Καλή, αλλά αναποτελεσματική εμφάνιση για τη Μάδεργουελ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρος Κάουντι. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της πάρα το γεγονός ότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους, εκείνοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι και κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της σε τρεις περιπτώσεις.

Αντίδραση θέλει να βγάλει και έχει την ευκαιρία να το πετύχει απέναντι στη Μόρτον. Ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας η αντίπαλός της και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου τόσο να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όσο και να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε, έχοντας πετύχει 6 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί εξίσου 6.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ρος Κάουντι με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Γιοχάνσεν στο 45+4’, όμως δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Ρόμπερτς στο 55’. Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Τσαρλς-Κουκ με δύο προσωπικά του γκολ στο 72’ και στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μάδεργουελ Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΡΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Τσάμπιονσιπ)

Διπλασίασε τις νίκες της η Μόρτον, περνώντας από την έδρα της Έιρ. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες και απείλησε με τις περισσότερες από αυτές την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ σταθερή και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, διατηρώντας σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία της για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Δύσκολη κλήρωση κόντρα στη Μάδεργουελ. Έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στα τελευταία δύο παιχνίδια που έδωσε, παίρνοντας ισάριθμες νίκες, πετυχαίνοντας συνολικά 7 γκολ, ενώ παράλληλα δεν δέχθηκε κανένα. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από αυτή την αναμέτρηση, αποδεικνύοντας πως δεν είναι αμελητέα η ισχύ της ως αντίπαλος. Μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πρόσφατα ματς, έχοντας πετύχει 10 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 9.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Έιρ με σκορ 0-2, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Ρέιλι με δύο δικά του τέρματα στο 27’ και στο 61’.

Μόρτον Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Μάδεργουελ – Μόρτον στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ