*22η αγωνιστική

*Επιτρέπονται μέχρι 5.000 φίλαθλοι στο γήπεδο, χωρίς φιλοξενούμενους.

*Στον πρώτο γύρο: Έμπολι – Βενέτσια 1-2

*Η Έμπολι πανηγύρισε μία νίκη σε οχτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Βενέτσια (δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες): Τον Ιούλιο 2020 με 2-0 στη Serie B.

*Τέσσερα από τα έξι γκολ της Βενέτσια από τις αρχές Δεκεμβρίου σημειώθηκαν στα πρώτα 30′. Στην αντίπερα όχθη, η Έμπολι δέχτηκε τα περισσότερα γκολ στο ίδιο χρονικό σημείο το ίδιο διάστημα (επτά).

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε από το Μπέργκαμο μεσοβδόμαδα η Βενέτσια, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Αταλάντα και παράλληλα τον αποκλεισμό από τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας. Την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησε με το… αριστερό το 2022, μη καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση της Μίλαν στο “Pierluigi Penzo” (3-0). Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, σκοράροντας μόλις στο 2′ με τον Ιμπραχίμοβιτς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το 2-0, κρατώντας μακριά από τα καρέ τους τη Βενέτσια.

Πολλή δουλειά είχε ο τερματοφύλακας Ρομέρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας συνολικά πέντε αποκρούσεις. Τα “φτερωτά λιοντάρια” αγνοούν τη νίκη σε επτά αγωνιστικές, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Μεσοβδόμαδα έστρεψαν τα βλέμματα πάνω τους αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια και Λάτσιο Νάνι (ΕΠ). Η Βενέτσια ανακοίνωσε το Σάββατο τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, χωρίς να δημοσιοποιεί τα ονόματα αυτών.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Αταλάντα. Τα γκολ σημείωσαν Μούριελ (12′) και Μέλε (88′).

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΕΜΠΟΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά τον βαθμό που απέσπασε στο “Olimpico” με τη Λάτσιο (3-3) η Έμπολι προσγειώθηκε ανώμαλα, γνωρίζοντας τον διασυρμό με 5-1 από την Σασουόλο στο “Carlo Castellani”. Πιο δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας δύο φορές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Το έργο τους έγινε ακόμα πιο εύκολο στο 60′, όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Ανήμποροι να αντιδράσουν παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι.

“Πάντοτε προσπαθούμε να φτάσουμε στη νίκη. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι καλύτερές μας, ωστόσο βρίσκουμε και χτυπάμε στις αδυναμίες τους”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Αντρεατζόλι. Οι “ατζούρι” ανεβάζουν κατακόρυφα ρυθμό όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους: Σε δέκα αγωνιστικές έχουν απολογισμό 5-3-2 (17-13 τα γκολ) συγκεντρώνοντας 18 από τους συνολικά 28 βαθμούς τους. Την Τετάρτη (19/1) ταξιδεύουν στην έδρα της Ίντερ για τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας. Εξέτισαν κι επιστρέφουν Λουπέρτο και Μπαντινέλι.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-1) από την Σασουόλο. Στο 13′ ο Μπεράρντι άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με Χέντερσον τρία λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια ντοπιέτα πέτυχαν οι Ρασπαντόρι (24′, 71′) και Σκαμάκα (67′, 90+2′).

ΕΜΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 12/14 τελευταία παιχνίδια της.

Βενέτσια – Έμπολι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ