27η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Νότιγχαμ Φόρεστ-Μίλγουολ 1-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΙΛΓΟΥΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το πάλεψε η Μίλγουολ, όμως δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, εντός έδρας. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε αρκετή πίεση από τους φιλοξενούμενους και δεν μπόρεσε να τους κρατήσει μακριά από την εστία της, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν παραβιάζοντάς την σε δύο περιπτώσεις.

Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει και θα βρει στο δρόμο της τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ομάδα που σκοράρει με συνέπεια στις αναμετρήσεις της, όμως δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό να διατηρεί ανέπαφη την εστία της από την αρχή της σεζόν. Εντός έδρας μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 7 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 5. Αγωνίζεται πιο απελευθερωμένα και με λιγότερο άγχος μπροστά στο κοινό της, αλλά και πάλι η άμυνά της δεν λέει να λύσει τα προβλήματά της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-2, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το FA Cup. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Αφόμπε στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ολισέ στο 46’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Ματέτα στο 58’.

Μίλγουολ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ αποτελεσματική εμφάνιση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ που κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην πολύ δυνατή Άρσεναλ. Δεν είχε κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες και απείλησε με λίγες από αυτές την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν πολύ σταθερή και σε συνδυασμό με την αστοχία στη τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας απέναντί της τη Μίλγουολ. Μετά την απραγία που είχε επιθετικά σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, βρήκε και πάλι το δρόμο προς αυτά σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Έδειξε σταθερότητα στο αμυντικό της κομμάτι, κάτι που της έλειπε το τελευταίο διάστημα και πλέον με την ψυχολογία που πήρε έχει τη δυνατότητα να ξαναμπεί στο κυνήγι για μια θέση στα πλέι-οφ. Μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες μακριά από το γήπεδό της, έχοντας σκοράρει 6 τέρματα, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 5.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Άρσεναλ με σκορ 1-0, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το FA Cup. Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκραμπάν στο 83’.

Νότιγχαμ Φόρεστ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μίλγουολ – Νότιγχαμ Φόρεστ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ