23η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Αλκορκόν.

*Α’ Γύρος: Αλκορκόν – Ιμπίθα 0-2

ΙΜΠΙΘΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ιμπίθα έχει μπει σε νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, στη θέση του Καρθέδο ανέλαβε ο Πάκο Χέμεθ και ήδη ξεκίνησε ιδανικά τη θητεία του στη νεοφώτιστη ομάδα. Η Ιμπίθα επικράτησε της Φουενλαμπράδα (1-2) εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι. Αν απομονώσουμε το πρωτάθλημα, η Ιμπίθα δεν είχε νίκη για έξι αγωνιστικές. Με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, κατάφερε να απομακρυνθεί κατά οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και αισιοδοξεί ότι θα κερδίσει τη μάχη της παραμονής. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών ενόψει του αγώνα με την Αλκορκόν. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Φουενλαμπράδα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 26’ ο Γκολδάρ σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, όμως στο φινάλε του ημιχρόνου ο Πέδρο Λεόν ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Στο 73’ ο Ντάβο πέτυχε δεύτερο τέρμα για την Ιμπίθα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ιμπίθα Στατιστικά

*3/5 ματς με G/G (δες το στη stihiman)

*4/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε όλα τα εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΚΟΡΚΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Αλκορκόν δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι τη δεδομένη χρονικά στιγμή και να αλλάξει τη μοίρα της που τη φέρνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μεγάλο φαβορί να υποβιβαστεί. Η ομάδα του Φραν Φερνάντεθ υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Μάλαγα (0-1) με ένα τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη, σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι. Στο πρωτάθλημα συγκεκριμένα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης για 13 αναμετρήσεις. Ήδη στο -13 από τη σωτηρία, η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη τη δεδομένη χρονικά περίοδο. Στο αγωνιστικό σκέλος, εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Λάουρε, ωστόσο συμπλήρωσε κάρτες και δεν υπολογίζεται ο Αντόνιο Μογιάνο. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μάλαγα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, έχοντας στο μυαλό τους πρωτίστως την άμυνα. Τη διαφορά έκανε το τέρμα του Παουλίνο στο 80’ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. 

Αλκορκόν Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Σκοράρει σε 4/11 ματς εκτός έδρας

Ιμπίθα – Αλκορκόν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ