Φάση των “32”

*Αγώνας νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΛΙΝΑΡΕΣ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΝΑΛΥΣΗ (Γ’)

Η Λινάρες Ντεπορτίβο είναι ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η πορεία της στη σεζόν δεν είναι καλή, καθώς πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, είναι χαμηλά στην κατάταξη, στο δεύτερο μισό, με μόλις έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 17 αναμετρήσεις. Παρ’ όλα αυτά, διανύει περίοδο φόρμας, αφού είναι αήττητη για οκτώ παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι. Τελευταία, συνέτριψε εντός έδρας τη Σεβίγια Β’ (4-0) και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε ματς. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, έκανε την έκπληξη και επικράτησε της Αλαβές με σκορ 2-1 εντός έδρας, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση για τη φάση των “32”. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σεβίγια Β’, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 28’ ο Φραν Καρνιθέρ σκόραρε για το 1-0 και στο 62’ ο Κριστιάν Καραθέδο έκανε το 2-0. Στο 73’ ο Ρόδρι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Σαντσιδριάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Λινάρες Ντεπορτίβο Στατιστικά

*4/6 ματς με N/G (δες το στο pame stoixima online)

*3/5 αναμετρήσεις τελευταία έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/11 παιχνίδια ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Η Μπαρτσελόνα όπως είναι γνωστό έχει περιέλθει σε νέα τάξη πραγμάτων και δε δείχνει να είναι ικανή πια να διεκδικήσει τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Κάνει κακό πρώτο γύρο και είναι ενδεικτικό ότι απέχει δεκαοκτώ πόντους από την κορυφή της λίγκας που βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Τσάβι μετρά και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μαγιόρκα (0-1). Πρωταγωνιστής ο… φευγάτος Λουκ ντε Γιονγκ που σκόραρε και είχε επίσης δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί πλήττονται από κρούσματα Covid. Είναι εκτός οι Ντεμπελέ, Γκάβι, Ντάνι Άλβες, Ντεστ, Κοουτίνιο, Εζαλζούλι, Τζόρδι Άλμπα και Μπαλντέ. Τραυματίες οι Άνσου Φάτι, Πέδρι, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπρέιθγουεϊτ, Ντεπάι. Νέο κρούσμα Covid ο νεοφερμένος Φεράν Τόρες. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μαγιόρκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι “Μπλαουγράνα” είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τον Λουκ ντε Γιονγκ. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 44’ με κεφαλιά και έδωσε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα. Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τη Μαγιόρκα.

Μπαρτσελόνα Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*3/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 7/12 ματς εκτός έδρας

Λινάρες Ντεπορτίβο – Μπαρτσελόνα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ