* Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΤΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με μία ακόμη ήττα έκλεισε το 2021 η Τοντέλα, την 4η σερί στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο 0-3 από τη Ζιλ Βισέντε. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, κατέρρευσε στο δεύτερο ειδικά μετά το 0-1, ανοίχτηκε, άφησε κενά, έκανε λάθη στην ανάπτυξη και το πλήρωσε με δύο ακόμη γκολ.

Το σημερινό παιχνίδι είναι το τέταρτο διαδοχικό στην έδρα της είχε προηγηθεί η άδικη για την ίδια ήττα (0-1) από την Πάσος Φερέιρα, επίσης για το πρωτάθλημα, ενδιάμεσα όμως πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με 3-1 και ανατροπή απέναντι στην Εστορίλ!

Το αρνητικό σερί την έστειλε εντός επικίνδυνης ζώνης, στο όριο, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα την κατηγορία με 32 γκολ παθητικό σε 15 παιχνίδια, 16 φορές παραβιάστηκε η εστία της σε 8 εντός έδρας παιχνίδια!

Για δεύτερη φορά μέσα στο χειμώνα έχει προβλήματα με τον Covid, τέσσερις παίκτες βρέθηκαν θετικοί και θα απουσιάσουν. Ντάντας, Κουαρέσμα, Αλμέιδα και Αρκάνχο δεν θα είναι διαθέσιμοι λόγω του ιού αλλά ο κόουτς Αγιεσταράν δεν θέλει άλλοθι, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει τις λύσεις να ανταπεξέλθει και να πάρει τη νίκη.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Ζιλ Βισέντε. Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για την Τοντέλα, απάντησε στα μέσα του ημιχρόνου με δοκάρι η Ζιλ Βισέντε. Μονόλογος για τους φιλοξενούμενους το δεύτερο μέρος, ο Μουρίλο έκανε το 0-1 στο 58’, ο Μπουένο το 0-2 στο 77’ και Χανέ το 0-3 στο 93’, όλα τα γκολ ήρθαν στο χώρο.

ΤΟΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στο pamestoixima)

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα!

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρώτη νίκη για τον κόουτς Βιντιγκάλ στον πάγκο της ομάδας, στην αυλαία του 2021 για τη Μορεϊρένσε, με το 1-0 επί της Εστορίλ. Πρώτη επιτυχία με το νέο καθεστώς μετά από δύο ήττες με 1-0 στο πρωτάθλημα από Πορτιμονένσε (εντός) και Μποαβίστα (εκτός) και τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μάφρα (Β’ κατηγορία). “Το πιο σημαντικό ήταν να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί. Με δουλειά και πειθαρχία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας” δήλωσε ο Βιντιγκάλ μετά την πρόσφατη νίκη.

Πήρε βαθμολογική ανάσα, πήγε στους 12 πόντους στη σεζόν, στην ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο, στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. Δεύτερη νίκη στην Primeira Liga, μετά το 2-1 του Σεπτεμβρίου επί της Αρούκα, ενδιάμεσα είχε ρεκόρ 0-3-4, παραμένει δίχως “τρίποντο” μακριά από το γήπεδό της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Εστορίλ. Με όμορφο γκολ του Μάρτινς προηγήθηκε στο 28’ η Μορεϊρένσε, απείλησε με ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Εστορίλ. Εκατέρωθεν ευκαιρίες από στημένες φάσεις στο δεύτερο μέρος, γεμάτο δοκάρι για την Εστορίλ στο 81’.

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 1.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

* No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Τοντέλα – Μορεϊρένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ