22η αγωνιστική

*N/G στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στις 9 αναμετρήσεις ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Μάλαγα – Αλκορκόν 1-0

ΑΛΚΟΡΚΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Αλκορκόν ολοκλήρωσε έναν πολύ κακό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα, με αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ενδεικτικό ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 πόντους διαφορά από τη σωτηρία. Δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 21 αγωνιστικές ο απολογισμός. Χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Ουέσκα (0-0) εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι του έτους. Χωρίς νίκη για τέσσερις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι, στο οποίο δε συνεχίζει ύστερα από την ήττα στο Χιχόν με 2-1 στην παράταση, από τη Σπόρτινγκ. Ανακοίνωσε πέντε κρούσματα Covid-19 στην ομάδα χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες. Εκτός ο Λάουρε λόγω καρτών. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση και την κατοχή μπάλας, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μοιραία έμεινε το μηδέν, που αφήνει ικανοποιημένη την Αλκορκόν. 

Αλκορκόν Στατιστικά

*4/6 ματς με G/G (δες το στη stoiximan)

*4/6 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 9/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΛΑΓΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μάλαγα πραγματοποίησε μέτριο πρώτο γύρο στη σεζόν και βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Είχε ορισμένες καλές εμφανίσεις εντός έδρας, πήρε σημαντικούς βαθμούς, όμως δεν είναι ικανοποιητική η εικόνα της μακριά από το γήπεδό της. Ηττήθηκε στο τελευταίο ματς που έδωσε, από τη Λεγανές (0-2) εντός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη έπειτα από εκείνη στο Κόπα ντελ Ρέι από τη Ράγιο Μαχαδαόντα, που την άφησε εκτός συνέχειας. Χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια με μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Μάλαγα είναι σε δύσκολη κατάσταση αναφορικά με τον Covid, καθώς ανακοίνωσε δέκα κρούσματα στην ομάδα. Επιστρέφουν οι Βιγιόδρες, Ραμόν Ενρίκεθ και Ποαυλίνο. Τραυματίες οι Χοθαμπέδ, Λουίς Μουνιόθ, Χουάντε και Χιτσάμ. Τιμωρημένος ο Μπράντον Τόμας. Εκτός και οι Χενάρο Ροδρίγκεθ και Σέκου Γκασάμα. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Υπέστη ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λεγανές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 51’ ο Ομερούο με κεφαλιά σκόραρε για το 0-1 και στο 79’ ο Χουάν Μουνιόθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλαγα Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις τελευταία με N/G

*4/6 ματς έληξαν με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Αλκορκόν – Μάλαγα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ