22η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ τους με γηπεδούχο την Ιμπίθα.

*Α’ Γύρος: Ιμπίθα – Φουενλαμπράδα 3-1

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Φουενλαμπράδα έφτασε στο φινάλε του πρώτου γύρου σε μέτρια κατάσταση, με νέο προπονητή και προσπαθώντας να βρει εκ νέου ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα που θα της επιτρέψει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας με αντίπαλο την Οβιέδο (0-0) στο τελευταίο ματς για το 2021. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία έπειτα από το 0-0 με τη Ρέγες για το Κόπα ντελ Ρει που την οδήγησε στην επόμενη φάση ύστερα από τη διαδικασία των πέναλτι. Την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κάδιθ. Το θετικό για την ομάδα των προαστίων της Μαδρίτης, είναι ότι δεν έχει προβλήματα απουσιών λόγω Covid, όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ιμπάν Σαλβαδόρ και Κριστόμπαλ διότι είναι τιμωρημένοι.  

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Οβιέδο, εκτός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η Φουενλαμπράδα είναι ικανοποιημένη με το βαθμό της ισοπαλίας.

Φουενλαμπράδα Στατιστικά

*4/6 ματς με N/G (δες το στη στοιχημαν)

*8/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/11 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΜΠΙΘΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ιμπίθα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά την περιπέτειά της στη Σεγούντα Ντιβισιόν ύστερα από την άνοδό της το περασμένο καλοκαίρι, όμως ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με μέτρια εικόνα και προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Χουάν Κάρλος Καρθέδο και να φέρει στη θέση του τον έμπειρο Πάκο Χέμεθ. O 51χρονος Ισπανός έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων τις Γρανάδα, Κρους Ασούλ, Λας Πάλμας, Ράγιο Βαγεκάνο και ήταν ελεύθερος από το 2020. “Υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα για να μη διακοπεί το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Χέμεθ την ώρα που πληθαίνουν οι “φωνές” για αναβολή λόγω της έξαρσης του Covid. Η ομάδα ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες έντεκα κρούσματα, όμως δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Υπέστη ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 14’ ο Αϊτόρ Γκαρθία πέτυχε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 46’ ο Τζούρτζεβιτς σημείωσε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Ιμπίθα Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*9/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Φουενλαμπράδα – Ιμπίθα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ