*20η  αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Πίτερχεντ – Κόουβ Ρέιντζερς 0-1, Κόουβ Ρέιντζερς – Πίτερχεντ 3-0

ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Πίτερχεντ έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Μοντρόουζ, πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε παιχνίδια, στα οποία είχε τρεις νίκες. Στο γήπεδό της πάντως είναι αήττητη στους πέντε τελευταίους αγώνες της, με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που δεν οδηγεί πουθενά και όχι απλά δεν είναι σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα στο -5 από αυτές, δεν είναι πολύ μακριά από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς παραμονής, στο +4 συγκεκριμένα.

Παραμένουν εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας αμυντικός Φρέιζερ και ο μέσος Κουκ, ενώ ο μέσος Φέρι με το που γύρισε, χτύπησε πάλι και μάλλον θα λείψει απόψε, όπως και ο ΜακΚάρθι που πιο πρόσφατα. Επίσης θα απουσιάσουν και ο αμυντικός Γουίλσον, ο μέσος Κονρόι και ο επιθετικός Ντάνκαν που χτύπησαν στις προπονήσεις.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Πίτερχεντ έχασε σχετικά άνετα με 2-0 εκτός έδρας από την Μοντρόουζ, με το πρώτο γκολ να το δέχεται από τον Στρέβενς στο έκτο λεπτό, πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Λάιονς στο 75’.

Πίτερχεντ Στατιστικά

*Εχει 4/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*Εχει 7/12 under 2,5 εντός έδρας, 5/9 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΟΥΒ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κόουβ Ρέιντζερς κέρδισε και την Ιστ Φάιφ με 4-2 εντός έδρας, πετυχαίνοντας έκτη συνεχόμενη νίκη, ένατη στα 12 τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Μακριά από την έδρα της έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν έχει ήττα.

Είναι πάντα πρωτοπόρος, με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, σε μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +5 συγκεκριμένα, από την δεύτερη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο. Ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ μακριά από την πέμπτη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο +17.

Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Λόγκαν, χτύπησε πιο πρόσφατα ο μέσος Βίγκουρς που δύσκολα θα παίξει απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κόουβ Ρέιντζερς κέρδισε δίκαια και άνετα 4-2 εντός έδρας την Ιστ Φάιφ, αν και άργησε να προηγηθεί, καθώς όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ανοιξε το σκορ με τον Μάκιντος στο 54’ και ο Μέγκινσον στο 59’ έκανε το 2-0, με τον Γιουλ στο 63’ να διαμορφώνει το 3-0. Μείωσε ο Μίλαρ στο 72’, αλλά ο Λιτς στο 83΄πέτυχε το 4-1, πριν μειώσει στο τελικό σκορ και πάλι ο Μίλαρ στις καθυστερήσεις.

Κόουβ Ρέιντζερς Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5

*Εχει 7/12 N/G εκτός έδρας, 5/9 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 8/12 over 2,5 εκτός έδρας, 5/9 στο πρωτάθλημα.

Πίτερχεντ – Κόουβ Ρέιντζερς στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ