Euroleague: Με Ούνικς και Μπάρτσα

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Ευρωλίγκα

5266. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (21:00, NOVASPORTS PRIME)

Ζόρικα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πρίφτη χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, αλλά η Euroleague δεν αναβάλλει το ματς. Ο Πρίφτης δεν θα είναι στον πάγκο, στη θέση του ο Βασίλης Σίμτσακ. Από εκεί και πέρα εκτός είναι ο ηγέτης Νέντοβιτς, ο εξαρετικά χρήσιμος Σαντ-Ρος, ο Έβανς και ο Κασελάκης. Επίσης υπάρχουν κρούσματα και στο προπονητικό τιμ εκτός από τον Πρίφτη. Στο γήπεδο θα είναι μόλις 1.000 άτομα και σε τόσο αχανή αρένα τι να κάνουν; Ζητείται μέσα σε αυτήν την κατάσταση αντίδραση για την ήττα από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο κέρδισε εύκολα το Λαύριο. Είναι σε διαπραγματεύσεις για να φέρει τον Γιόβιτς.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζαλγκίρις έχασε στο τελευταίο ματς που έδωσε στην Ευρωλίγκα πριν δύο εβδομάδες. Αυτό συνέβη στο Καζάν από την Ούνικς με 66-53. Η ομάδα του Ζντοβτς δεν μπορεί να κάνει κάτι καλό φέτος στην Ευρωλίγκα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Στα τελευταία δύο ματς που έδωσε στο λιθουανικό πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε αρκετά να κερδίσει την Αλιτάους εντός και τη Γιουβέντους εκτός έδρας (στην παράταση). Εκτός παραμένει ο Λοβέρν, αλλά επιστρέψει ο αρχηγός Γιανκούνας μετά από καιρό.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Το φαβορί έχει αλλάξει στις αποδόσεις, αφού η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι πολύ άσχημη. Η Ζαλγκίρις από την άλλη δεν μας πείθει για την στηρίξουμε στο 1.95. Με λίγα λόγια έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτό το παιχνίδι.


5264. OΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (18:00, NOVASPORTS 4)

Παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Η Ούνικς προηγήθηκε μέχρι και με 20 πόντους στη Βαρκελώνη της Μπάρτσα, αλλά τελικά έχασε στην παράταση με 111-109 με τη διαιτησία να… παίζει αρκετά τους μπλαουγκράνα. Στη VTB έδειξε από αδιάφορη ως κουρασμένη και έχασε εύκολα. Δεν έχει κανένα θέμα απουσίας, η Ούνικς παίζει εξαιρετικά, ο Περάσοβιτς έχει κερδίσει τους παίκτες του και όλα βαίνουν προς μία πορεία για την τετράδα.

Ούνικς Καζάν – Εφές στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εφές κέρδισε με 84-83 τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς που δεν έδειξε τη νίκη, αφού θυμήθηκε για πολλοστή φορά φέτος το κακό της πρόσωπο. Δεν έχει πάθος πια η ομάδα του Αταμάν, δεν έχει κίνητρο. Βέβαια στη μέρα της μπορεί να πάρει οποιοδήποτε ματς. Στην Τουρκία παρουσιάστηκε ξανά νωθρή και έχασε εντός έδρας με 93-83 από την Γκαζιαντέπ. Ο Αταμάν ήταν έξαλλος με τους παίκτες του, αλλά μάλλον θα πρέπει να είναι πρώτα με τον εαυτό του.

Θα πάρουμε το ρίσκο και θα παίξουμε στην Ούνικς. Η ομάδα του Περάσοβιτς μας αρέσει πολύ, ενώ η Εφές είναι σταθερά… ασταθής και όταν δίνεται και στο 1.65 σε μία τόσο δύσκολη έδρα δεν αξίζει καν να πάρουμε το ρίσκο. Οπότε το 2.30 στη νίκη των Ρώσων μας δίνει ένα value bet και σε αυτό το σημείο θα γίνει το ποντάρισμά μας στη stoiximan.


5265. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (20:00, NOVASPORTS START)

Τεράστια ευκαιρία, μία δική του νίκη, μέσα από τα χέρια του έχασε ο Αστέρας. Τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει την Εφές στην Πόλη, έχασε με 84-83, με μοιραίο τον Κάλινιτς που δεν τελείωσε το ματς με ελεύθερες βολές όταν του δόθηκε η ευκαιρία. Πάντως σε κάθε περίπτωση ήταν εξαιρετική εμφάνιση, ήρθε μετά τη νίκη επί της Μπάγερν, ενώ πριν λίγες μέρες κέρδισε εύκολα τη ΦΜΠ εκτός έδρας. Ντόμπριτς και Νταβίντοβατς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ερυθρός Αστέρας – Ζενίτ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζενίτ κέρδισε με 73-71 τη Μακάμπι εντός έδρας και βύθισε την ομάδα του λαού. Βέβαια αυτό δεν ενδιαφέρει τον Πασκουάλ, ο οποίος είδε τους παίκτες του δυνατούς πνευματικά και ζωντανούς στο κυνήγι της τετράδας για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Στη VTB κέρδισε με 97-81 την Ούνικς στο ντέρμπι πολύ εύκολα. Έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Ο Νάπιερ είναι σταθερά εκτός, ντεμπούτο θα κάνει ο Κάρτερ που αποκτήθηκε από το Λαύριο. Αμφίβολος δίνεται ο Μίκεϊ.

Δεν θα ποντάρουμε σε αυτό το ματς. Είναι πολύ δύσκολο για προβλέψεις. Κλίνουμε προς τη Ζενίτ, αλλά ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του κι έχει κάνει καλές εμφανίσεις εσχάτως.


5267. ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:30, NOVASPORTS 4)

Η Μπασκόνια βρίσκει μία προσωρινή συνταγή επιτυχίας. Ο Σπάχια δίνει τα κλειδιά στον Μπάλντουιν και με τα κέφια του Αμερικανού πορεύεται. Αυτός σταμάτησε στους 31 πόντους στο Μόναχο, έπαιξε και για τους απόντες Γκιεντράιτις και Φοντέκιο και οι Βάσκοι κέρδισαν με 81-76 την Μπάγερν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει η τελική διαφορά. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 97-79 εύκολα τη Σαραγόσα. Ο Χιλ ήταν στον πάγκο, αφού ο Σπάχια προσβλήθηκε από κορονοϊο και δεν θα είναι και σήμερα στον πάγκο.

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάρτσα δεν άξιζε τη νίκη κόντρα στην Ούνικς αλλά την πήρε. Η ομάδα του Σάρας κέρδισε στην παράταση σε ένα ματς που είχε μείνει πίσω από τους Ρώσους ακόμη και με 20 πόντους. Παραμένουν εκτός οι Καλάθης, Αμπρίνες, επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο Χίγκινς, το ίδιο ισχύει και για τον Χέιζ που ξεπέρασε τον κορονοϊό, όμως προσβλήθηκαν από τον ιό αυτή τη φορά οι Οριόλα και Κούριτς.

Θα είναι σοβαρή αυτή τη φορά η Μπάρτσα. Ο Σάρας δεν θα αφήσει την ομάδα του να παίξει με τη φωτιά για δεύτερη σερί αγωνιστική. Μην ξεχνάμε ότι έχασε και στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας από την Μπασκόνια, οπότε αποκλείεται να την υποτιμήσει. Το όριο είναι στους 6.5 πόντους και πάμε με το διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 από τη bwin.


5269. ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00, NOVASPORTS 5)

Αναβολή λόγω COVID.