18η αγωνιστική

*Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 7 από τις 9 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι 6 από τις 9 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΑΛΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Γκιρέσουνσπορ, την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε ρόλο παρατηρητή στο 1ο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κάνουν μοιραία το 1-0 στο 31’, με τον Σουλεϊμάνοφ. Η Γκιρέσουνσπορ έδωσε χώρους στην Αλτάι για να παίξει με αντεπιθέσεις και κάπως έτσι έκανε το 2-0 με τον Μπαλντέ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Η φιλοξενόυμενη συνέχισε να πιέζει για ένα γκολ και το πλήρωσε, με τον Ντιαμπατέ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, κάνοντας το 3-0 στο 72’. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Παϊξάο να αστοχεί για την Αλτάι σε πέναλτι στο 90+6’.

Ήταν το 10ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-7). Βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας μετράει 5 συνεχόμενα g/g, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετράει 3 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια στο γήπεδο της, για το πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει στα 8 από τα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της.

Τραυματίας για την ομάδα του Ντενιζλί ο σαραντάχρονος κεντρικός αμυντικός Οζτούρκ (15 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Γκιρέσουνσπορ.

Αλτάι Στατιστικά

*4 συνεχόμενα g/g, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. (Δες το στην Stoiximan)

*4 συνεχόμενα over2.5 γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Χατάγιασπορ, την προηγούμενη αγωνιστική. Κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο, με τη φιλοξενούμενη να μην καταγράφει ούτε μια τελική προσπάθεια στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού. Η ίδια ήταν αποτελεσματική απέναντι από την αντίπαλη εστία και προηγήθηκε δίκαια με 2-0 στο 38’. Διαχειρίστηκε άψογα το αποτέλεσμα στο β’ μέρος, με τη φιλοξενούμενη να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά όχι ικανές να απειλήσουν την εστία του Τσακίρ.

Ήταν η 9η νίκη της στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος (9-0-1). Βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο +9 από τη 2η Κόνιασπορ. Μετράει 7 νίκες στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχει σκοράρει στα 9 από τα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τραυματίες οι Νουακαέμε (19 συμμ./7 γκολ)και Ζερβίνιο (13 συμμ./2 γκολ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Χατάγιασπορ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1ο ημίχρονο.

Τράμπζονσπορ Στατιστικά

*4 συνεχόμενα 2-3 γκολ.

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΛΤΑΙ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ