19η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών.

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μία νίκη μετράει η Οσέρ στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Χάβρη (1-2-3).

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΟΣΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την πρωταθλήτρια Λιλ και γνώρισε δίκαιη ήττα με 3-1 στο κύπελλο, σκορ που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μεγαλύτερο αν η Λιλ δεν κατέβαζε ταχύτητα στην επανάληψη. Αποκλείστηκε από το κύπελλο και πλέον εστιάζει στο πρωτάθλημα και στον μακροπρόθεσμο στόχο της ανόδου. Νωρίτερα, είχε επικρατήσει με καλή εμφάνιση 0-2 της Ντανκέρκ, και μείωσε έτσι την διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Ψάχνει σταθερότητα, ενδεικτικό το σερί 2-1-2 που τρέχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Χάβρη είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που δέχεται λίγα γκολ και είναι ακριβώς πίσω μας στην βαθμολογία. Θα είναι ένα ματς σημείο αναφοράς, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς», δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Φιρλάν.

Τιμωρημένος ο στόπερ Πελενάρ (17/0), που έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν σε αντίπαλο, θα λείψει μέχρι τον Φλεβάρη και είναι ψυχολογικό ράκος. Πλην τούτου, για το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν οι μόνιμοι απόντες χαφ Καμαρά και Γιορίς (1/0), ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Ντυτζιμόν (8/0) και ο νεαρός φορ Μερσιέ (3/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 3-1 από την Λιλ εκτός έδρας για την φάση των «64» του κυπέλλου Γαλλίας.

Οσέρ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 3,5 (δες το στο Pamestoixima)

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΧΑΒΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε αποκλειστεί νωρίτερα στο κύπελλο και έτσι είχε αρκετές μέρες παραπάνω να ξεκουραστεί για το σημερινό παιχνίδι σε σχέση με την αντίπαλό της. Μολονότι καλύτερη και με περισσότερη όρεξη από την Αζαξιό, ηττήθηκε με 0-1 την περασμένη αγωνιστική και συνεχίζει σταθερά στην 6η θέση της βαθμολογίας. Παρουσιάζει μία κάμψη στην απόδοσή της, αφού μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Το χαρακτηριστικό είναι πως έτσι και αλλιώς το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι ελκυστικό, απλώς στα τελευταία φαίνεται να απουσιάζει η τύχη.

«Είναι μία σκληρή εξέλιξη για εμάς η σημερινή ήττα, βάλαμε πολλή ενέργεια και θέληση και δεν ανταμειφθήκαμε. Αλλά δεν πρέπει να αφεθούμε και να στραφούμε γρήγορα στο επόμενο παιχνίδι. Η νεανική μας ομάδα δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική, αλλά ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα Είναι κρίμα γιατί θα ήθελα να ανταμειφθούν οι παίκτες μου και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους», τόνισε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι απέναντι στην Αζαξιό ο τεχνικός Λε Γκουέν.

Στο ζήτημα των απουσιών, πάντα εκτός ο αριστερός μπακ Μπεν Μοχαμέντ, Τραυματίστηκε και ο φορ Τιαρέ (12/3) στο ντέρμπι με την Καέν και δεν είναι διαθέσιμος ούτε αυτός.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 0-1 από την Αζαξιό εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Χάβρη Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΟΣΕΡ – ΧΑΒΡΗ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ