23η αγωνιστική

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες εντός της δεκαετίας, με τη Ρόδεραμ να παίρνει ισάριθμες εντός έδρας νίκες (1-0, 3-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το πάλεψε η Κέμπριτζ, όμως δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Τσάρλτον. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε ευκαιρίες, απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η άμυνά της είχε αστάθειες λόγω της πίεσης που δέχθηκε από τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν, παραβιάζοντας την εστία της δύο φορές.

Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πετύχει, όμως θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Ρόδεραμ, εντός έδρας. Σκληροτράχηλη μπροστά στο κοινό της, βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, όμως δυσκολεύεται να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και αυτό μπορεί να της κοστίσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η αντίπαλός της εκμεταλλεύεται οποιοδήποτε μειωνέκτημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Τσάρλτον με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Ουάσινγκτον με δύο δικά του τέρματα στο 30’ και στο 89’.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΕΡΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση για τη Ρόδεραμ, αυτή τη φορά απέναντι στη Μπέρτον, εντός έδρας. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν σε γενικές γραμμές σταθερή, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σερί της έχει ως στόχο και θα βρει μπροστά της την Κέμπριτζ, εκτός έδρας. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μοιάζει ανίκητη, καθώς μετράει σερί είκοσι αγώνων, έχοντας πάρει 14 νίκες και 6 ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε κάθε αναμέτρησή της, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπέρτον με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Λαντάπο στο 23’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χέμμινγκς στο 44’. Προβάδισμα έδωσε και πάλι στους γηπεδούχους ο Λαντάπο με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 48’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπάρλασερ στο 84’.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κέμπριτζ – Ρόδεραμ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ