Betshop: Αποστολή στα Γιάννενα για τον ΠΑΟΚ

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα (15/12) με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννινα και την βετσηοπ να προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Έδειξε χαρακτήρα και επιμονή ο ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους Γιαννιώτες, αλλά αυτοί κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να επικρατήσουν τελικά με 3-2. Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Άγιαξ της Ηπείρου και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση!

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημάδια βελτίωσης δείχνει ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του. Μπορεί η εικόνα του να μην έχει αλλάξει άρδην, ωστόσο παίρνει, τουλάχιστον, αποτελέσματα. Κέρδισε την Λίνκολν με 2-0 για το Κόνφερενς Λιγκ, έκανε το ίδιο απέναντι στην Λαμία για τη Σούπερ Λιγκ (2-1), μπορεί να μην εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, αλλά το ζητούμενο για αυτόν είναι να ξεπεράσει το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε με νίκες.

Σε επίπεδο αποδόσεων, ο ΠΑΟΚ, λογικά, αποτελεί το φαβορί, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.94, ενώ ο άσσος παίζεται στο 3.91.

Δείτε όλες τις αγορές για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ εδώ