*21η αγωνιστική

*Η Πορτ Βέιλ δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας τη Νιούπορτ, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, και με τα τέσσερα παιχνίδια να έχουν λήξει under 2,5.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Νιούπορτ κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Σάτον, πετυχαίνοντας μάλιστα με ανατροπή, έστω και αν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις αγώνες, αλλά δεν χάνει στους τρεις τελευταίους, μετά από δύο ισοπαλίες. Και στο γήπεδό της έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Είναι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά υστερώντας σημαντικά, κατά 10 γκολ, στη διαφορά τερμάτων.

Παραμένει εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Σίνιορ (ΜΕ) που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη φέτος, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός της και βασικός μέσος Ντόλαν που έγινε καλά και ο μέσος Απσον από τιμωρία. Όμως νεότερη απώλεια είναι αυτή του επιθετικού και πρώτου της σκόρερ, Τέλφορντ, που κόλλησε κορωνοϊό.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νιούπορτ κέρδισε με ανατροπή, 3-2 εντός έδρας την Σάτον, αν και βρέθηκε να χάνε με 0-2 στο ημίχρονο, με δύο γκολ του Ατζιμπόγιε (24’, 42’) . Όμως από το 34’ και έπειτα έπαιζε με παίκτη περισσότερο και αρχικά μείωσε με τον Κόλινς στο 53΄, ο Μπέικερ – Ρίτσαρντσον στο 64’ ισοφάρισε, παίρνοντας τη μεγάλη νίκη με πέναλτι του Ντόλαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νιούπορτ Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί G/G (δες το στην Interwetten)

*Εχει 9/12 over 2,5 εντός έδρας, 7/9 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Πορτ Βέιλ επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας της Μπρίστολ Ρόβερς, εκμεταλλευόμενη και αυτή την αριθμητική της υπεροχή. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της, τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, με τις δύο να είναι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από ομάδες πίσω της, ενώ έχει την ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα στο +4 από αυτήν.

Εχει σημαντικά προβλήματα απουσιών στην επίθεση, καθώς λείπουν λόγω τραυματισμών οι δύο βασικοί επιθετικοί και πρώτοι της σκόρερς, ο Πρόκτορ και ο Γουίλσον, αλλά και ένας ακόμη επιθετικός, ο Λόιντ, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην Τσέλτεναμ από την οποία είναι δανεικός, αφού χτύπησε σοβαρά. Επίσης τραυματίστηκε ο μέσος Αμο που θα λείψει και αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γουόραλ (ΜΕ), Ρόντνεϊ (ΕΠ) που χτύπησαν στο τελευταίο παιχνίδι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Πορτ Βέιλ κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας την Μπρίστολ Ρόβερς, εκμεταλλευόμενη την αποβολή αντίπαλου παίκτη μόλις στο 15ο λεπτό, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά με τον Γκάριτι (31’, 33’). Και παρόλο που δέχθηκε γκολ από 10 παίκτες, από τον Κόλινς (56’), δεν κινδύνεψε με ισοφάριση, αφού αποβλήθηκε και άλλος αντίπαλος στο 76ο λεπτό!

Πορτ Βέιλ Στατιστικά

*Εχει τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ.

*Εχει εφτά σερί G/G εκτός έδρας, 10/13 συνολικά, 7/10 στο πρωτάθλημα.

Νιούπορτ – Πορτ Βέιλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ