Betshop: Μόνο νίκη για τη Μίλαν!

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η Μίλαν υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και η βετσηοπ προσφέρει πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα για τη σπουδαία αυτή συνάντηση!

Η ομάδα από την Αγγλία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου της, τη στιγμή που η Μίλαν (4 βαθμοί) θα παλέψει για να βρεθεί στα νοκ άουτ με τις Ατλέτικο Μαδρίτης (4 βαθμοί) και Πόρτο (5 βαθμοί).

Για την ακρίβεια οι Ροσονέρι δεν μπορούν να ελπίζουν με κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ακόμη και αν την κατακτήσουν, κανείς δεν τους εγγυάται ότι θα έχουν σίγουρα μία θέση στην κληρωτίδα, καθώς αποτελεί προαπαιτούμενο για αυτούς η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο στο Οπόρτο να λήξει ισόπαλη! Αν κερδίσει, δε, η Ατλέτικο, όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων. Για τη Λίβερπουλ, από την άλλη πλευρά, δεν διακυβεύεται τίποτε περισσότερο πέρα από το γόητρο.

Μίλαν – Λίβερπουλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κίνητρο των δύο ομάδων, αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Βαριά φανέλα η Μίλαν, από τις πιο βαριές στην Ευρώπη, αλλά με διαφορετικά δεδομένα, δύσκολα θα προσφερόταν ως φαβορί της τάξης του 2.01 απέναντι στο συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ. Στις αγορές των γκολ, το Over έχει το προβάδισμα και προσφέρεται στο 1.67 στην Betshop, όπως και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο το βρίσκουμε στο 1.61.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Αυτή είναι η τέταρτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στις τρεις προηγούμενες έχουν από μία νίκη και τον… ιστορικό τελικό του 2005, ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος 3-3, πριν η Λίβερπουλ κατακτήσει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν συνολικά 14 τέρματα (υπολογίζεται και η παράταση), με την κάθε μία να πετυχαίνει επτά γκολ (το Over 3.5 στο 2.68).

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού έχει πετύχει οκτώ τέρματα απέναντι στη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις. Από τη σεζόν 2012-2013 και έπειτα, όταν αποκτήθηκε από την Άρσεναλ, οι μοναδικές ομάδες κόντρα στις οποίες βρήκε περισσότερες φορές δίχτυα είναι οι Άστον Βίλα -10 γκολ – και Νιουκάστλ – 9 γκολ. (στο 2.28 να σκοράρει και σήμερα ο Γάλλος φορ).