*15η αγωνιστική.

*Δεν έχει ισοπαλία η Τότεναμ στα τελευταία 14 εντός έδρας ματς για την Πρέμιερ Λιγκ που διεξήχθησαν Κυριακή (11-0-3). Έρχεται από 6/7 νίκες σε ματς που έγιναν Κυριακή.

*Ο Χάρι Κέιν έχει πέντε γκολ σε τρία ματς κόντρα στη Νόριτς για την Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε με πέναλτι σε κάθε ένα από αυτά! Δεν υπάρχει παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έχει σκοράρει με πέναλτι σε τέσσερα σερί ματς κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ήταν «φρέσκια», είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί, όφειλε να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Μπρέντφορντ την Πέμπτη. Τα κατάφερε με πειστικό τρόπο, το 2-0 είναι το μίνιμουμ που άξιζε. Απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης η ομάδα του Κόντε, πίεσε απ’ την αρχή, έβγαλε αρκετές φάσεις, το γκολ μπορεί να ήρθε σε μια άτυχη στιγμή του Κανός, ωστόσο ήταν σύμφωνα με τη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα «σπιρούνια» χτύπησαν με την ταχύτητα τους στις αντεπιθέσεις, από μια τέτοια ήρθε το 2-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε οριστικά. Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο η άτολμη Μπρέντφορντ.

Επιστροφή στις νίκες έπειτα απ’ το «στραπάτσο» κόντρα στη Μούρα για το Κόνφερενς Λιγκ (2-1 ήττα εκτός έδρας), νωρίτερα ο Κόντε είχε δύο νίκες με Φίτεσε (3-2) και Λιντς (2-1), όπως και την ισοπαλία 0-0 με την Έβερτον (εκτός έδρας). Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ έχει ρεκόρ 3-1-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, στα 3/6 ματς δε σκόραρε! Με 22 πόντους τη βρίσκουμε στην έκτη θέση και το -1 απ’ την πεντάδα, με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο -2 απ’ την τετράδα, έχουσα μάλιστα ένα ματς λιγότερο. Δεν αλλάζει η αποστολή, το πιθανότερο ούτε και η ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Μπρέντφορντ. Με αυτογκόλ του Κανός το 1-0 στο 12’, το 2-0 έκανε ο Σον στο 65’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, παντελώς ακίνδυνη η Μπρένφορντ, μόνο η Τότεναμ απειλούσε.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/6 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη betshop).

*NG στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είναι στο καλύτερο μομέντουμ της σεζόν, πήρε αποτέλεσμα και στην έδρα της Νιουκάστλ στο ντέρμπι της περασμένης Τρίτης. Ο Κλαρκ έβαλε δύσκολα στη Νιουκάστλ με την αποβολή μόλις στο 9’, από εκεί και έπειτα τα δεδομένα άλλαξαν πλήρως, η Νόριτς πήρε τον έλεγχο και την κατοχή, όμως δεν είχε μεγάλες φάσεις. Από κόρνερ ήρθε το κερδισμένο πέναλτι για της Νιουκάστλ, που σκόραρε και πάλεψε να κρατήσει το 1-0 μέχρι το φινάλε, ωστόσο ο Πούκι βρήκε δίχτυα στην πρώτη σοβαρή ευκαιρία της Νόριτς. Στο φινάλε ο Λες Μελού αστόχησε σε τετ-α-τετ για τη Νόριτς, που θα μπορούσε να έχει «κλέψει» το ματς.

Τέταρτο σερί ματς που δε χάνει η ομάδα του Ντιν Σμιθ, δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Γουλβς, εκεί η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες κόντρα σε Μπρέντφορντ (1-2) και Σαουθάμπτον (2-1), αυτά ήταν τα πρώτα “τρίποντα” της χρονιάς για τα “καναρίνια”, που δείχνουν να συνέρχονται μετά την κάκιστη έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα. Λειτουργεί καλύτερα το 4-3-3 του κόουτς Σμιθ, λογικά δε θα το αλλάξει. Η ομάδα του πήρε οκτώ πόντους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, περισσότερους απ’ όσους πήρε στα τελευταία 25 ματς στην Πρέμιερ (1-3-21)! Στους 10 πόντους η Νόριτς, είναι στο -3 πλέον απ’ τη σωτηρία, ισόβαθμη με Νιουκάστλ και Μπέρνλι. Εκτός οι Νόρμαν και Ράσιτσα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νιουκάστλ. Το 1-0 ο Γουίλσον με πέναλτι στο 61’, ισοφάρισε ο Πούκι στο 79’. Με δέκα παίκτες απ’ το 9’ η Νιουκάστλ. Η Νόριτς ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως δεν είχε μεγάλες φάσεις, στο δεύτερο ημίχρονο η Νιουκάστλ σκόραρε και είχε φάσεις για δεύτερο γκολ, στα τελευταία 15 λεπτά η Νόριτς ανέβηκε, ισοφάρισε και είχε κλασική ευκαιρία για να πάρει το ματς.

ΝΟΡΙΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/6 Over 2.5 στο πρωτάθλημα.

*2-1 ήταν το σκορ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Τότεναμ – Νόριτς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ