*6η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας την περασμένη εβδομάδα. Το τελικό 4-0 δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση της κυριαρχίας του αντιπάλου, που προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο και έκανε… πάρτι στο δεύτερο μέρος. Ήταν η δεύτερη ήττα των τελευταίων τριών αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό, μετρά ρεκόρ 1-2-2 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και μοιραία βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ, έχει 12 γκολ παθητικό σε πέντε ματς!

Για πρώτη φορά στην αποστολή οι Κιτόκο και Ξύδας, εκτός ο τραυματίας Στάμου και οι Ντιαμπί, Ετογκά, Αμπουμπακάρι, Κωνσταντίνου. Η αποστολή: Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Φιλίποβιτς, Κιτόκο, Ναά, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοφ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο 38’ το 1-0 απ’ τον Μπενγκόα, το 2-0 έκανε ο Γκίνι στο 56’, το 3-0 έκανε ο Κοτσώνης στο 67’, το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε απ’ τον Βιδάλ στο 89’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 4/5 Over 2.5 στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Μετρά 3/5 G/G στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναζητά μια νέα αρχή ο Πιερικός, που θα παλέψει για κάτι καλό σήμερα σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι. Έρχεται από ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Νίκη Βόλου, την οποία δεν κατάφερε να περιορίσει. Η θεσσαλική ομάδα σκόραρε απ’ το πρώτο ημίχρονο και έκανε διαχείριση της κατάστασης στο δεύτερο 45λεπτο, στο 68’ ο Παναγιωτίδης έκανε το 0-2 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε οριστικά, λίγο αργότερα ήρθε το 0-3. Τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τον Πιερικό, έχει ρεκόρ 1-1-3 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, δε μοιάζει ικανός να παίξει στο επίπεδο της κατηγορίας, θα παλέψει για την παραμονή μέχρι το φινάλε. Η αποστολή: Γαλάνης, Ράντος, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Ίτσιος, Καγκελίδης, Καρανάτσιος, Καρβούνης, Κριμιτζάς, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Μουρατίδης, Παντελιάδης, Παπουτζίδης, Τοπαλίδης, Χαντζάρας, Χαρτσιάς, Σουντάρ, Μπουόλι, Εμπουσί.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στη Νίκη Βόλου. Ο Γκαρσία το 0-1 στο 33’, το 0-2 έκανε ο Παναγιωτίδης στο 68’, το 0-3 ήρθε στο 72’ απ’ τον Βλαχομήτρο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 3/4 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Over 2.5 τα 3/5 ματς στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ