*Πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο γύρο του FA Cup. Οποια ομάδα κερδίσει, περνάει στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου.

*Η Στίβενεϊτζ έχει να κερδίσει σε αυτό το γήπεδο από το 2012. Από τότε το έχει επισκεφτεί πέντε φορές, έχοντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΕΟΒΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νάσιοναλ Λιγκ)

Η Γέοβιλ κέρδισε και στην έδρα της Ρέξαμ, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα φέτος, με 0-2, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή αντίπαλου παίκτη πολύ νωρίς στη σεζόν. Και είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη, με έξι νίκες σε οκτώ αγώνες που δεν έχει χάσει, ενώ στο γήπεδό της δεν έχει ηττηθεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

Εχει ανέβει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, στην 10η θέση συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής πλέον, στο -2 για την ακρίβεια, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Λιτλ (ΜΕ), Κουίγκλι (ΕΠ), Ρόμπινσον (ΑΜ) με τον δεύτερο να είναι ο πρώτος της σκόρερ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γέοβιλ κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Ρέξαμ, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή αντίπαλου παίκτη στο 34ο λεπτό. Προηγήθηκε με τον Στάουντον στο 64’, ενώ ο Λο – Εβερτον στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γέοβιλ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί παιχνίδια με 2-3 γκολ (δες το στην Betshop)

*Εχει 8/10 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας στη σεζόν.

*Εχει 8/10 under 2,5 εντός έδρας στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Στίβενεϊτζ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Σάτον για το Λιγκ Τρόφι, χάνοντας με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, ενώ μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και έξι παιχνίδια, αν και έχει τρεις σερί ισοπαλία στα πιο πρόσφατα, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Είναι αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, στην 21η θέση του συγκεκριμένα, ούσα πλέον σε απόσταση βολής από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +3 συγκεκριμένα, αλλά είναι πολύ μακριά, στο -12, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Κάρτερ (ΜΕ), Μπέιλι (ΕΠ), χτύπησε πιο πρόσφατα και ο αμυντικός Κόκερ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στίβενεϊτζ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Σάτον, σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στίβενεϊτζ Στατιστικά

*Εχει 4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/12 over 2,5 εκτός έδρας στη σεζόν.

Γέοβιλ – Στίβενεϊτζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ