34η Αγωνιστική (τελευταία)

* Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στον πρώτο γύρο: Κατόλικα – Έβερτον 2-0

* Στο Κύπελλο: Έβερτον – Κατόλικα 0-0, Κατόλια – Έβερτον 0-2

Δείτε τα Προγνωστικά Χιλής

ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είναι εδώ και καιρό αδιάφορη βαθμολογικά, έχοντας εξασφαλίσει θέση στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες ως φιναλίστ του Κυπέλλου. Παρότι γνώρισε κι άλλη ήττα το περασμένο Σάββατο, 4η στα 5 τελευταία παιχνίδια της, έσωσε και μαθηματικά την κατηγορία, αφού οι από κάτω αναμενόμενα έχασαν βαθμούς.

Για το γοήτρο θα αγωνιστεί και σήμερα η ομάδα του Σενσίνι, όπως ουσιαστικά το τελευταίο δίμηνο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Μελιπίγια. Ισορροπημένο το παιχνίδι, η Έβερτον έδειχνε πιο απειλητική σε σημεία του αγώνα, αλλά το κίνητρο των γηπεδούχων μίλησε στο τέλος, με το πέναλτι του Σόσα στο 78’ να κρίνει το παιχνίδι.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (Δες το στην Interwetten)

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αγκαλιά με το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι πλέον η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, η οποία άντεξε στο πρωταθλητισμό, έκανε το χρέος της στις τελευταίες αγωνιστικές και είδε την Κόλο Κόλο να καταρρέει. Σήμερα πανηγυρίζει το τρόπαιο με ισοπαλία ή ακόμη και με ήττα, αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Κόλο Κόλο, έχει και ένα +4 στη διαφορά τερμάτων.

Ήταν εξαιρετική, παρά την πίεση για το αποτέλεσμα, εντός έδρας με την Ουατσιπάτο, σκόραρε για 23η φορά στο πρωτάθλημα ο Σαμπέδρι! Μερικές μέρες νωρίτερα είχε κατακτήσει και το Σούπερ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στη Νιουμπλένσε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Ουατσιπάτο. Μπήκε δυνατά στο ματς η Κατόλικα, απείλησε από νωρίς, άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με το Βαλένσια, από κάθετη πάσα του Νούνιες. Επιθετικός μονόλογος το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, κάθε επίθεσή τους “μύριζε” γκολ, το 2-0 ήρθε στο 37’ από τον Σαμπέδρι στον ανοιχτό χώρο. Διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της στο δεύτερο μέρος η Κατόλικα. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Σεπούλβεδα της Ουατσιπάτο.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Έβερτον – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ