*5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

*Η βαθμολογία του ομίλου: Καραμπάγκ 10 (8-3), Βασιλεία 8 (8-4), Ομόνοια 2 (3-8), Καϊράτ 1 (4-8)

*Στον πρώτο γύρο: Ομόνοια – Καραμπάγκ 1-4

*Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα απευθείας στη φάση των «16», με την δεύτερη να παίζει διπλούς αγώνες πλέι – οφς με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για το ποια θα περάσει στη φάση των «16».

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν πρώτα τα μεταξύ τους αποτελέσματα, στη συνέχεια τα περισσότερα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και μετά η συνολική διαφορά τερμάτων.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Καραμπάγκ επικράτησε και της Κέσλα με 1-0, πετυχαίνοντας τέταρτη συνεχόμενη νίκη, ενώ γενικώς φέτος σε 21 αγώνες έχει χάσει μόνο μία φορά, μακριά από την έδρα της για το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, με 15 νίκες σε αυτό το διάστημα. Στο γήπεδό της έχει δεχθεί γκολ μόνο από την Καϊράτ και έχει οκτώ νίκες σε 10 παιχνίδια εκεί.

Στο πρωτάθλημα είναι πάντα πρωτοπόρος, έπειτα από 11 αγωνιστικές, στο +5 από την δεύτερη. Από εκεί και πέρα, στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τουλάχιστον στα πλέι οφς για τη φάση των «16», έχοντας τον πρώτο λόγο να κα θέσητακτήσει και την πρώτη θέση για να εξασφαλίσει απευθείας την πρόκριση της εκεί.

Τραυματίες και απόντες είναι ο αριστερός μπακ Μπαντάβι Χουσεϊνεφ και ο εξτρέμ Ρομέρο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Καραμπάγκ κέρδισε και την Κέσλα με 1-0 εντός έδρας, χάρη σε ένα τέρμα του Σεϊντάγιεφ στο 49’.

Καραμπάγκ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί over 2,5 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια (δες το στην bet365)

*Εχει 9/10 N/G εντός έδρας στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ομόνοια πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, πάλι χωρίς να δεχθεί γκολ, με 3-0 εντός έδρας επί του Αρη Λεμεσού, έχοντας κερδίσει νωρίτερα για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας, τον ουραγό Εθνικό Άχνας με 0-2. Γενικώς έχει οκτώ ήττες σε 10 παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της, αν και η μία ισοπαλία που πήρε έχει έρθει απέναντι στην Καϊράτ.

Φυσικά έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού, ενώ στο πρωτάθλημα Κύπρου, παρά τις δύο σερί νίκες της, είναι ακόμη εκτός πρώτης εξάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου. Ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην έκτη θέση, με την ίδια στην έβδομη, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Δεν υπολογίζονται και πάλι οι μακροχρόνια τραυματίες Κούσουλος (ΑΜ), Μποτεάκ (ΜΕ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ομόνοια κέρδισε 3-0 εντός έδρας τον Αρη Λεμεσού, ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι του Σκέποβιτς στο 28ο λεπτό, έκανε το 2-0 με τον Λανγκ στο 45’, ενώ ο Ντούρις στο 90’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ομόνοια Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ.

*Εχει 7/10 N/G εκτός έδρας.

Καραμπάγκ – Ομόνοια στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ