*5η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

*Η βαθμολογία του ομίλου: Ρεν 10 (7-4), Τότεναμ 7 (10-6), Φίτεσε 6 (6-5), Μούρα 0 (2-10)

*Στον πρώτο γύρο: Τότεναμ – Μούρα 5-1

*Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα απευθείας στη φάση των «16», με την δεύτερη να παίζει διπλούς αγώνες πλέι – οφς με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για το ποια θα περάσει στη φάση των «16».

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν πρώτα τα μεταξύ τους αποτελέσματα, στη συνέχεια τα περισσότερα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και μετά η συνολική διαφορά τερμάτων.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΜΟΥΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μούρα δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της ούτε στον τελευταίο αγώνα, φέρνοντας 1-1 απέναντι στην Ντομζάλε, παρόλο που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Διανύει τη χειρότερη της περίοδο στη σεζόν, αφού έχει έξι αγώνες χωρίς νίκη, με τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Φυσιολογικά λοιπόν έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου στον όμιλο, έχοντας αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια του θεσμού. Και όσον αφορά στην παρουσία της στο πρωτάθλημα Σλοβενίας, είναι ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν, αλλά και στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού. Και έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Σκόφλεκ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μούρα έφερε 1-1 εντός έδρας με την Ντομζάλε, αν και προηγήθηκε με τον Μαρόσα στο 27’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ζίνιτς στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μούρα Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί under 2,5 (δες το στην bet365)

*Εχει 8/12 under 2,5 μαζί με N/G.

*Εχει 9/15 under 2,5 εντός έδρας στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεύτερη νίκη για την Τότεναμ στην έδρα της με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, αλλά πάλι αγχωτική, αυτή τη φορά με ανατροπή, κερδίζοντας 2-1 την Λιντς. Και παραμένει αήττητη με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο της, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Γενικώς πάντως, μακριά από την έδρα της φέτος έχει κερδίσει μόνο τις Γουλβς, Νιουκάστλ και Μπέρνλι!

Είναι στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, στο -4 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αποτελεί και μόνιμο στόχο της τα τελευταία χρόνια. Αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και μόνο με νίκη σήμερα θα έχει βάσιμες ελπίδες να κατακτήσει την πρώτη θέση και να περάσει στους «16» χωρίς τη διαδικασία των πλέι οφς.

Ο Αργεντίνος αμυντικός της ομάδας, Ρομέρο, έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ενώ πολύ πιθανόν να κάνει ένα σχετικό ροτέισον, για πρώτη φορά φέτος, ο Κόντε. Πάντως στην αποστολή μαζί του πήρε όλους τους παίκτες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Τότεναμ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Λιντς με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Τζέιμς στο 44ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε με τον Χόιμπεργκ στο 58ο λεπτό, πριν πάρει τη νίκη με γκολ του Ρεγκιγιόν στο 69’.

Τότεναμ Στατιστικά

*Εχει 4/6 over 2,5 στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αλλά μόνο 1/3 εκτός έδρας.

*Εχει τέσσερα σερί under 1,5 εκτός έδρας.

* Εχει 6/11 under 2,5 εκτός έδρας συνολικά στη σεζόν.

Μούρα – Τότεναμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ