4η Αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Βλαχιώτη, που επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής εκτός έδρας. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 13’ και κατάφερε στη συνέχεια να κρατήσει το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Ρόδο (0-0) αλλά και η ήττα από τον Λεβαδειακό (2-1).

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 εκτός έδρας επικράτησε της Επισκοπής ο Αστέρας Βλαχιώτη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’ με τον Ζαϊμι και κράτησαν στη συνέχεια το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G & Under 2.5 στα 3/4 τελευταία ματς.

*N/G στα 8/11 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στοπ στη ξέφρενη πορεία της έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Κηφισιά, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη. Πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά της λάθη, βρέθηκε στο 17’ πίσω στο σκορ και κατάφερε στο 70’ να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο στο 89’ ο Πριονας με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Κηφισιά, που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών που έτρεχε κόντρα σε Καραϊσκάκη (0-2) και Παναθηναϊκό (2-0).

Η αποστολή για το σημερινό ματς: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας, Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μάκης Παυλάκης, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης, Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη γνώρισε η Κηφισιά. Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κονρααντ, ενώ στο 70’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Καραγκούνη. Στο 89’ ο Πριονας με αυτογκόλ έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 σύνολο γκολ στα 5/6 τελευταία ματς (Δες το στην Betshop)

*N/G στα 7/9 τελευταία παιχνίδια.

Αστέρας Βλαχιώτη – Κηφισιά στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ