*17η αγωνιστική

*Η Στόκπορτ κέρδισε και τους δύο αγώνες της πέρυσι με 4-0.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Στόκπορτ πέρασε με 1-2 από την έδρα της Γουόκινγκ, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τρεις ισοπαλίες σε 90λεπτα. Και είναι αήττητη εδώ και πέντε αγώνες, δείχνοντας σιγά – σιγά να βρίσκει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την πρόσληψη του Τσάλινορ.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η θέση για την ακρίβεια, αλλά σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Κόνορ Τζένινγκς και ο αμυντικός Μίνιχαν, αν και ο πρώτος έχει πάρει πλέον το ΟΚ για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς,

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στόκπορτ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Γουόκινγκ, μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάντεν (5’, 29’), πριν μειώσει η αντίπαλος της με τον Κάμπελ στο 66ο λεπτό.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει εφτά σερί G/G (δες το στην Betshop)

*Εχει 6/9 over 2,5 εντός έδρας, 4/7 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΙΝΓΚ’Σ ΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κινγκ’ς Λιν έχασε και από την Μπρόμλεϊ, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές, με 3-2 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα της, με τις τρεις να είναι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας.

Είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, εντός ζώνης υποβιβασμού φυσικά, αλλά σε απόσταση βολής, στο -3 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των παικτών που έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια, οι μέσοι Ρόουλι, Γκασκόιν, Γουόκερ και ο επιθετικός Τέιλορ, λόγω ενοχλήσεων που είχαν, ενώ πιο πρόσφατα χτύπησε και ο αμυντικός ΜακΦάντεν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κινγκ’ς Λιν προηγήθηκε δύο φορές, αλλά όχι μόνο δεν κέρδισε, έχασε κιόλας με 3-2 εκτός έδρας από την Μπρόμλεϊ! Ανοιξε το σκορ με τον Ντέιβις στο έκτο λεπτό, πριν ισοφαριστεί από τον Τσικ στο 43’, με τον Μπάροους στο 51’ να την βάζει πάλι μπροστά στο σκορ, πριν δεχθεί εκ νέου την ισοφάριση από τον Αλάμπι στο 62’. Και ο Τσικ στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κινγκ’ς Λιν Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5

*Εχει 5/7 G/G μαζί με over 2,5 εκτός έδρας

Στόκπορτ – Κινγκ’ς Λιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ