*14η αγωνιστική

*GG στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη η Ντιναμό Δρέσδης… Στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές πανηγύρισε μόλις μία επί της Βέρντερ (3-0 εντός) στις 26 Σεπτεμβρίου, στις υπόλοιπες οχτώ γνώρισε ισάριθμες ήττες, απολογισμός που την ανάγκασε να κατρακυλήσει στο βαθμολογικό πίνακα. Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Χόλσταϊν Κίελ (2-1).

Καλύτεροι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις του οποίου αστόχησαν σε πέναλτι. Κράτησαν την κατοχή στο δεύτερο ανατρέποντας τα δεδομένα μέσα σε ένα λεπτό! Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την παράδοση με το μέρος τους: Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Φορτούνα γνώρισαν μόλις μία ήττα, στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Χόλσταϊν Κίελ. Ο Μέρστσελ άνοιξε το σκορ στο 32′, απάντησαν οι Πίχλερ (65′ πεν.) και Ρίσε (66′). Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μίλινγκ αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Δεν σκόραρε στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη σημερινή αντίπαλό της βρίσκεται η Φορτούνα, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές πανηγύρισε ένα “τρίποντο” επί της Καρλσρούης (3-1 εντός) στα τέλη Οκτώβρη (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες). Δύο βδομάδες πριν δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Αννόβερου (1-1 εντός).

Μοιρασμένη ήταν η αναμέτρηση των δύο ομάδων, παρουσιάστηκαν κινητικές στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερες φορές. Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν οι τερματοφύλακες. Η Φορτούνα συγκέντρωσε 10/16 συνολικά βαθμούς της μακριά από τη “Merkur Spiel-Arena” (3-1-3/ 8-9 τα γκολ). “Οι πέντε αναμετρήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα είναι εξαιρετικά σημαντικές”, είπε ο προπονητής Πρέουσερ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 της Χέρακλες σε φιλική αναμέτρηση.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Ντιναμό Δρέσδης – Φορτούνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ