*Επαναληπτικός αγώνας για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν δεν βγει νικητής, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι.

*Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι: Ροτσντέιλ – Νοτς Κάουντι 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νάσιοναλ Λιγκ)

Η Νοτς Κάουντι κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Σόλιχαλ Μουρς, μπροστά σε 12.843 οπαδούς της, κάνοντας ρεκόρ προσέλευσης στην κατηγορία! Αυτή ήταν η πέμπτη της νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Και στην έδρα της έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, ενώ γενικώς έχει ηττηθεί μόνο από την Γουόκινγκ, με έξι νίκες σε εννιά αγώνες.

Είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο στην κατηγορίας της, στην 5η θέση για την ακρίβεια, σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί σε αυτά, ενώ δεν είναι πολύ μακριά, μόλις στο -4, από την κορυφή και την θέση της απευθείας ανόδου.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νοτς Κάουντι κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Σόλιχαλ Μουρς, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Γούτον (55’), Μίτσελ (83’).

Νοτς Κάουντι Στατιστικά

*Εχει 4/5 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει 6/9 G/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Ροτσντέιλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Λέιτον Οριεντ, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό και ενώ είχε προηγηθεί από το πρώτο! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, ενώ μακριά από την έδρα της κέρδισε τον πιο πρόσφατο αγώνα, έπειτα από έξι αγώνες που είχε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Στην κατηγορία της είναι οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 13η θέση του συγκεκριμένα, αλλά αρκετά πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -5, απ’ ότι στην ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία βρίσκεται στο +9.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός ΜακΝάλτι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ροτσντέιλ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Λέιτον Οριεντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Νιούμπι στο πρώτο λεπτό και ισοφαρίζοντας στο τελικό αποτέλεσμα με τον ίδιο παίκτη στο 90’. Ενδιάμεσα είχε δεχθεί την ισοφάριση από τον Ντρίναν στο 24’ και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Κλέι στο 66ο λεπτό.

Ροτσντέιλ Στατιστικά

*Εχει 5/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 7/11 G/G εκτός έδρας, τα έξι μαζί με over 2,5.

Νοτς Κάουντι – Ροτσντέιλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ