4η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους, με γηπεδούχο τον Ερυθρό Αστέρα.

*Α’ Γύρος: Μίντιλαντ – Ερυθρός Αστέρας 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με μία και μοναδική… “παραφωνία”, την ήττα από τη Ράντνικ Σουρντούλιτσα με σκορ 2-1 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Σερβίας. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, επικράτησε της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (0-3) εκτός έδρας και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Ντέγιαν Στανκοβιτς δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, υπολείπεται οκτώ πόντους της Παρτίζαν, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, η εκκίνηση ήταν εξαιρετική με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όμως για την τρίτη “στροφή” των ομίλων, είχε την πρώτη απώλεια ύστερα από το 1-1 στη Δανία με αντίπαλο τη Μίντιλαντ. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε της Μπράγκα με σκορ 2-1 εντός έδρας, ενώ στη δεύτερη πέρασε από το Ράζγκραντ, νικώντας τη Λουντογκόρετς με σκορ 0-1. Σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι, ο Στάνκοβιτς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Νίκολιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 0-3 εκτός έδρας της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 18’ ο Ίβανιτς σκόραρε για το 0-1 και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Πάβκοφ έκανε το 0-2. Στο 49’ ο Κάταϊ πέτυχε τρίτο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ερυθρός Αστέρας Στατιστικά

*4/6 ματς με G/G (δες το στη bwin)

*4/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει 2+ σε 4/5 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μίντιλαντ είναι σε θετικό μομέντουμ και έχει σημειώσει τρεις διαδοχικές νίκες. Η τελευταία ήταν εναντίον της Ράντερς (1-3) για το πρωτάθλημα Δανίας, η οποία επιτεύχθηκε με σχετική άνεση, δίχως να  συναντήσει σθεναρή αντίσταση. Δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ενδιάμεσα μια δύσκολη πρόκριση στο Κύπελλο, εναντίον της Όλμποργκ, με δύο γκολ στην παράταση. Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα απέχει έξι πόντους από τη δεύτερη Κοπεγχάγη. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Όσον αφορά την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι ικανοποιητική, καθώς ακόμα αναζητά την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Στο πιο πρόσφατο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρας της, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Άρχισε με την εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Λουντογκόρετς εντός έδρας με σκορ 1-1 και συνέχισε με την εκτός έδρας ήττα από τη Μπράγκα με σκορ 3-1. Σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και προηγούμενων ετών. Όσον αφορά την αποστολή, για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν υπολογίζεται ο μέσος Ζούνιορ Μπρουμάδο, ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός και ο αμυντικός Χούεγκ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-3 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ράντερς, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 14’ ο Ονιεντίκα σκόραρε για το 0-1 και στο 39’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Στο 53’ ο Όντεϊ μείωσε σε 1-2, αλλά στο 64’ ο Εβάντερ πέτυχε τρίτο γκολ για τη Μίντιλαντ. 

Μίντιλαντ Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις με goal/goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Ερυθρός Αστέρας – Μίντιλαντ στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ