“Ανοιχτά” ματς σε Γαλλία & Γερμανία

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-ποδοσφαιρου

Καλημέρα φουνταριστοί και να μας μπει καλά ο Νοέμβρης! 

Θέλω να ζητήσω και συγγνώμη για όσους έριξα στον κουβά χτες…Όχι για την στήλη εδώ, αλλά για το διπλό της Κρίσταλ Πάλας στο Έτιχαντ, στο οποίο έκανα την περιγραφή. Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι τα διπλά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι οι σπεσιαλιτέ μου, αλλά αυτό το χθεσινό, δεν το περίμενα ούτε εγώ. Μυστήριος είμαι να δω, αν θα συνεχιστεί το σερί  σήμερα, στο Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ.

Για σήμερα Κυριακή, οι προτιμήσεις μου, έρχονται από Γαλλία και Γερμανία, με πλήθος επιλογών για τα ματς να προσφέρεται από την bet365.

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σε καλή, αγωνιστικά, περίοδο βρίσκεται η Μονακό, έχοντας πετύχει 4 νίκες στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, κάτι που την βοήθησε να ανέβει βαθμολογικά και να βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς απόσταση από την δεύτερη θέση, άσχετα αν μεσολαβούν έξι ομάδες! Η πορεία της, γενικά εφέτος, δεν δείχνει ικανή να φτάσει στους περσινούς 78 βαθμούς, μπορεί όμως κάλλιστα να χτυπήσει την 2η θέση, καθώς η πρωτοπόρος, Παρί ΣΖ κάνει… περίπατο. Τα στραβοπατήματα ως τώρα, της ομάδας του Νίκο Κόβατς, ήταν απέναντι σε ομάδες της κορυφής, με πιο πρόσφατο. την ήττα από την Λιόν με 2-0. Πολύ σημαντικό στοιχείο της, η έφεση στο σκοράρισμα, καθώς στις 4 τελευταίες νίκες της, έχει σκοράρει από 3 γκολ και στις 4! Έχει τώρα δύο σερί ματς εκτός έδρας, με ομάδες της «ουράς» και ζητάει φυσικά 6 βαθμούς, κάνοντας αρχή από σήμερα, απέναντι στην προτελευταία, Μπρέστ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση με την πρωταθλήτρια Λιλ εκτός έδρας και πήραν ισοπαλία (1-1), έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες! Ωστόσο, αυτή ήταν η 6η ισοπαλία τους εφέτος, νίκη έχουν να κάνουν από τον Απρίλιο και θεωρώ δύσκολο να την βρούνε σήμερα, κόντρα στους Μονεγάσκους.  Προσέξτε όμως, έχουν ένα καλό. Έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους εφέτος! Το διπλό έχει καλή απόδοση (1.80) και θα το ανεβάσω λίγο παραπάνω.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χαμένες κι αποκλεισμένες και οι δύο στο κύπελλο, την περασμένη Τετάρτη, η μεν Άουγκσμπουργκ, από την Μπόχουμ στα πέναλτι, η δε Στουτγκάρδη, από την Κολονία, κοντράρονται στην έδρα της πρώτης, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη μοίρα. Η ομάδα του Μαυροπάνου, ο οποίος έχει πετύχει και 3 γκολ (πρώτος σκόρερ μαζί με τον Κέμπφ), είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, αλλά έχει μόνο μία νίκη, επί της Χόφενχάϊμ. Μετά από 9 αγώνες στη Μπουντεσλίγκα, έχει βέβαια μόνο 3 ήττες, αλλά έχει και μόνο 10 βαθμούς… Έχει βρει πάντως το δρόμο προς τα δίχτυα, στα 7 από τα 9 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος.  Όσο για την Άουγκσμπουργκ, όλα δείχνουν ότι κι εφέτος, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, θα παλέψει για την παραμονή της. Μετά την πρώτη εφετινή της νίκη, επί της Γκλάντμπαχ, έχει 3 ήττες στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και με 6 βαθμούς, είναι στην πόρτα της επικίνδυνης ζώνης. Μέχρι τώρα έχει δεχτεί 18 γκολ και δύσκολα θα κρατήσει και σήμερα χαμηλά το σκορ,

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη   over 2,5  με απόδοση 1.90

Μπρέστ – Μονακό    2 & οver 1.5  με απόδοση 2.10

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ