11η αγωνιστική

*Μετρούν 9/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί άσος στις 5 πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ τους.

ΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Αλαβές παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης στο πρωτάθλημα και θέλει να “χτίσει” ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Κάντιθ (0-2) και σίγουρα κερδίζει σε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Προερχόταν από δύο διαδοχικές αποτυχίες, δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Μπέτις (0-1), με το τέρμα των φιλοξενούμενων να έρχεται στα τελευταία λεπτά. Επίσης, είχε δύσκολο έργο στο Μπιλμπάο εναντίον της Αθλέτικ (1-0), ηττήθηκε με χαμηλό σκορ, αλλά θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλο τέρμα στο πρώτο δεκάλεπτο, από το πέναλτι του Ραούλ Γκαρθία.

Κόντρα στην Κάντιθ, ήταν η δεύτερη νίκη στη σεζόν, ενώ έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς χρωστάει εκείνο κόντρα στη Βιγιαρεάλ. “Με τόση ισορροπία στη Λίγκα, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μπροστά στην κατάταξη των γκολ, είναι πάρα πολύ σημαντικό”, είπε ο κόουτς της Αλαβές, Χαβιέρ Καγέχα. Όσον αφορά την αποστολή, ο Ισπανός προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει απουσίες και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κάντιθ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 6’ ο Χοσέλου σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες φάσεις για να ισοφαρίσουν όμως στις καθυστερήσεις του ματς, ξανά ο Χοσέλου σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Αλαβές Στατιστικά

*8 σερί ματς με N/G (δες το στο pamestoixima)

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 4/5 παιχνίδια ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΕΛΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Έλτσε δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα και να πάρει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Παίζει πολλά παιχνίδια στο όριό της αγωνιστικά και χάνει βαθμούς στις λεπτομέρειες. Ενδεικτικό το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν αναδείχτηκε ισόπαλη με την Εσπανιόλ (2-2) εντός έδρας. Αν και ήταν εκείνη που προηγήθηκε στην αναμέτρηση, δεν κατάφερε παρά να σώσει την ισοπαλία στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Φραν Εσκριμπά μετρά επίσης μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη Λα Λίγκα. Παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως έχει στο μυαλό της ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα παλέψει μέχρι το φινάλε για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το θετικό στην εικόνα της είναι ότι εντός έδρας δεν έχει υποστεί ήττα σε πέντε αναμετρήσεις και έχει πάρει τους επτά από τους εννέα βαθμούς που έχει συγκεντρώσει συνολικά. “Δεν σκέφτομαι εγωιστικά αλλά με βάση το καλό της ομάδας. Παίζουμε πάντα για τη νίκη, αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Έλτσε, Φραν Εσκριμπά. Ο Ισπανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Μοναδικός απών από την αποστολή, είναι ο μεσοεπιθετικός Πάμπλο Πιάτι καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο την Εσπανιόλ, για το πρωτάθλημα. Στο 23’ ο Μπογέ σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου, όμως στο 51’ ο Μορλάνες ισοφάρισε σε 1-1. Στο 52’ ο Ραούλ ντε Τομάς έκανε την ανατροπή για την Εσπανιόλ, όμως στο 84’ ο Μπενεντέτο ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έλτσε Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις με goal/goal

*3/5 παιχνίδια με over 2.5 γκολ

*Μηδέν γκολ σε 3/5 ματς εκτός έδρας

Αλαβές – Έλτσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ