FIBA Champions League: Ντέρμπι ολκής στο Παλατάκι

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5414. ΠΑΟΚ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (19:30, COSMOTE SPORT 4)

Είχε άγχος ο ΠΑΟΚ και αυτό ήταν εμφανές. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έψαχνε την πρώτη της νίκη στη σεζόν πριν 10 μέρες και τελικά τη βρήκε κόντρα στον Ηρακλή με 72-69. Ο Τζόουνς ήταν εξαιρετικός με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ Γιάνκοβιτς, ΝτιΛέο, Χριστοδούλου και Τολιόπουλος ήταν επίσης διψήφιοι. Αμφίβολοι και ως απόφαση της τελευταίας στιγμής δίνονται οι πολύτιμοι Κάρτερ και Λαβ που επανακάμπτουν από τον τραυματισμό τους. Στο πρωτάθλημα είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο, στη διοργάνωση μετρά δύο ήττες στις λεπτομέρειες και δεν έχει περιθώριο για απώλειες.

ΠΑΟΚ – Γαλατασαράι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερή και τρομερή η Γαλατά πέρασε νικηφόρα από την έδρα της πρωταθλήτριας Εφές και έκανε αίσθηση στην τούρκικη λίγκα. Το 92-85 πανηγυρίστηκε έξαλλα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ακούν-Πέρσελ με 27 πόντους, στους 22 ο Τριμπλ, ενώ φοβερό τριπλ-νταμπλ έκανε ο Ντι Μποστ με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ! Στη διοργάνωση έχει κάνει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Το ηθικό είναι στα ύψη.

Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Γαλατά είναι σίγουρα πιο ποιοτική ομάδα από τον δικέφαλο. Είναι όμως σαφώς πιο κουρασμένη και ίσως κι ο ενθουσιασμός από τη νίκη επί της Εφές να την μπερδέψει και να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει μαζί του 3.5 πόντους και επειδή θεωρούμε ότι είναι πιθανό το ματς να κριθεί στο σουτ (όπως έγινε και στο ΠΑΟΚ – Νίμπουργκ) θα πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.