*12η αγωνιστική

*Πέρυσι οι δύο αγώνες τους έχουν λήξει under 1,5!

ΤΟΡΚΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Τορκί έχασε στον επαναληπτικό της για το κύπελλο με 4-2 εκτός έδρας από την Χάβαντ & Γουότερλουβιλ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, πληρώνοντας εν πολλοίς την αποβολή παίκτη της με το σκορ στο 2-2. Αλλά ουσιαστικά η πρόκριση χάθηκε στον πρώτο αγώνα, στο γήπεδό της, όταν ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του στο τελικό 2-2!

Εφτασε λοιπόν τους τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τρεις ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα. Αλλά στο γήπεδό της, έπειτα από τρεις ήττες στα πρώτα παιχνίδια της εκεί, δεν έχει χάσει στα τρία επόμενα, αν και έφερε ισοπαλία στο πιο πρόσφατο, μετά από δύο νίκες.

Είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, σε απόσταση βολής, στο +3 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ είναι στο -8 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Τιμωρημένος είναι ο Μάρτιν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Τορκί έχασε 4-2 εκτός έδρας από την Χάβαντ & Γουότερλουβιλ, σε παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Οάστλερ στο 8’ και παρόλο που ισοφάρισε και προηγήθηκε με τέρματα των Τζόνσον (40’), Λόλος (44’), δέχθηκε την ισοφάριση από τον ΜακΚάρθι στο 67’ και μετά την αποβολή παίκτη της στο 73ο λεπτό, ηττήθηκε προς το τέλος με δύο γκολ από τους Ράντελ (82’), Ράιτ (88’).

Τορκί Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G μαζί με over 2,5 (δες το στην Betshop)

*Εχει 5/6 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΙΝΓΚ’Σ ΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κινγκ’ς Λιν κέρδισε ξανά, έπειτα από δύο αγώνες, με 2-1 εντός έδρας την Πιτέρμπορο Σπορτς, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Και αξίζει να σημειωθεί πώς φέτος τα πηγαίνει καλύτερα ως τώρα μακριά από την έδρα της, παρά σε αυτήν! Εκτός έχει μόλις μία ήττα, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει πετύχει και τις δύο νίκες της στο πρωτάθλημα ως τώρα!

Είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες, η μία εκ των οποίων είναι εντός αυτής, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Τραυματίες είναι ο αμυντικός Ντέντον και ο μέσος Ζούνιορ Μοραϊς.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κινγκ’ς Λιν κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Πίτερμπορο Σπορτς, με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Γκας στο 18ο λεπτό, ισοφαρίζοντας με τον Ομοτάγιο στο 45’,  πριν πάρει τη νίκη με γκολ του ΜακΓκάβιν στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κινγκ’ς Λιν Στατιστικά

*Εχει 4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 4/4 G/G μαζί με over 2,5 εκτός έδρας.

Τορκί – Κινγκ’ς Λιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ