15η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ μέτρια, αλλά αποτελεσματική εκτός έδρας εμφάνιση για τη Γουίμπλετον που πέρασε από την έδρα της Λίνκολν. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την αντίπαλη εστία, ενώ το γκολ που πέτυχε προήλθε από την άσπρη βούλα. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν πολύ σταθερή και αποσόβησε τους κινδύνους των γηπεδούχων, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Συνέχεια με καλύτερη εμφάνιση, αλλά ίδιο αποτέλεσμα θέλει να κάνει η Γουίμπλετον που θα υποδεχθεί τη Γουίγκαν. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία και παίζει με αυτοπεποίθηση μπροστά στο κοινό της, έχοντας δεχθεί μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λίνκολν με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Πρίσλεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 5’.

Γουίμπλετον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναποτελεσματική εμφάνιση και εντός έδρας ήττα για τη Γουίγκαν κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εσία, καταφέρνοντας παρόλα αυτά να σκοράρει. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε πίεση και υπέκυψε, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο τέρματα.

Πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί η Γουίγκαν προκειμένου να περάσει από την έδρα της Γουίμπλετον. Έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές, με 13 γκολ υπέρ και μόλις 3 κατά. Κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μακριά από το γήπεδό της και δυσκολεύει πάρα πολύ τις αντίπαλες ομάδες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μίλτον Κέινς Ντονς με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Γουίκ στο 20’, όμως ισοφάρισε ο Κιόσο στο 30’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Νταρίκουα στο 37’.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίμπλετον – Γουίγκαν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ