Interwetten: Πλήθος αγορών στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα (20/10)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 22:00, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αταλάντα θα αναμετρηθούν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Interwetten, να προφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα στη Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νίκη πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Βιγιαρεάλ, με 2-1 στο “Ολντ Τράφορντ”. Με γκολ από τους φιλοξενούμενους στο 53΄ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, με τον Τέγιες να ισοφαρίζει στο 60΄. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την ανατροπή, λυτρώνοντας τους ”κόκκινους διαβόλους” στο 90+5΄. Προχωράει με 3 πόντους, στην 3η θέση στον 6ο όμιλο. Ηττήθηκε προ ολίγων ημερών από την Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ εκτός (4-2).

Τρίποντο που την έφερε στην κορυφή σημείωσε η Αταλάντα, επικρατώντας επί της Γιούνγκ Μπόις, με 1-0 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται μόνη της στην πρώτη θέση με 4 πόντους. Ο Πεσίνα, έβαλε το μοναδικό γκολ της βραδιάς στο 68΄. Η ιταλική ομάδα απείλησε σε αρκετές φάσεις τους αντιπάλους, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Με νίκη συνέχισε πριν λίγες μέρες εκτός έδρας κόντρα στην Έμπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα (1-4).

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της interwetten, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριαρχεί όσον αφορά τη νίκη. Συνολικά, ο άσος βρίσκεται στο 1.77, το ”Χ” στο 3.85, και το διπλό στο 4.40.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ