* 9η Αγωνιστική

* Νο Goal τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΑΛΤΑΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντυπωσιάζει η νεοφώτιστη ομάδα της Σμύρνης στο ξεκίνημα της φετινής Superlig, παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο, ήρθε για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί να έχασε με το βαρύ 4-1 στο τελευταίο της παιχνίδι στο Γκαζιαντέπ, ωστόσο βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων στην 5η θέση με 15 βαθμούς, στο -4 από την κορυφή.

Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή ανατροπή (2-1) επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπεσίκτας στη Σμύρνη, το διπλό επί της Ρίζεσπορ (1-2), παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 68′ και μία ακόμη ανατροπή (2-1) επί της Γκιόζτεπε, με γκολ στο 93′!

Θα απουσιάσει σήμερα ο ποιοτικός Χιλιανός εξτρέμ Ματίας Ροντρίγκες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-1) από την Γκαζιαντέπ. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, είχαν την κατοχή (62%) και αρκετές επικίνδυνες φάσεις, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Δυνατά μπήκαν και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, σκοράροντας τρία τέρματα (52′, 57′ και 61′)! Η Αλτάι μείωσε προσωρινά με τον Τσελένκ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73′.

ΑΛΤΆΪ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Stoiximan)

* Over 2.5 τα 7/8 παιχνίδια της στην Superlig!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ψηλά στη βαθμολογία της Superlig παραμένει και στη φετινή σεζόν η Καραγκιουμρούκ, πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων  7η με 14 βαθμούς συγκομιδή, έναν λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο και πέντε λιγότερους από την κορυφή.

Εντυπωσιακή η εκκίνησή  της στο τελευταίο παιχνίδι (01/10) απέναντι στην Μπασακσεχίρ, προηγήθηκε 3-0 ως το 37ο λεπτό και πέτυχε εύκολα την τρίτη εντός έδρας νίκη της. “Όπλο” το γήπεδό και τη φετινή σεζόν, δέκα πόντους σε τέσσερα παιχνίδια έχει μαζέψει στο “Vefa Stadium” με 10-3 συντελεστή τερμάτων.

Μακριά από αυτό έχει ρεκόρ 1-1-2 και 8 γκολ παθητικό. Στο πιο πρόσφατο ταξίδι της συνετρίβη στη Σεβαστεία από τη Σίβασπορ με 4-0.

Συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν ο βασικός στόπερ Ζουκάνοβιτς και ο βασικός μεσοεπιθετικός Τζίμι Ντουρμάζ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Μπασακσεχίρ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης ο Αντρέα Μπερτολάτσι, άνοιξε το δρόμο με τα δύο του γκολ στο 19ο και το 30ο λεπτό. Ο Μπάλκοβετς έκανε το 3-0 στο 37′ και στο δεύτερο μέρος η Καραγκιουμρούκ διαχειρίστηκε την κατάσταση, δεχόμενη τη μείωση στο 84′.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

Αλτάι – Καραγκιουμρούκ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ