Κουπόνι Σαββάτου (16/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων γίνεται η επιστροφή σε φουλ ρυθμούς σε εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο κουπονι οπαπ του Σαββάτου (16/10). Δράση με ενδιαφέρον υπάρχει στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, καθώς και σε πολλές εμπορικές διοργανώσεις, όπως η Πρέμιερ Λιγκ, η Σέριε Α, η Μπουντεσλίγκα και η Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφές στον Παναθηναϊκό

Με δύο ματς ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό και θα έχει ξανά στη διάθεση του τους Βέλεθ, Ιωαννίδη και Κώτσιρα, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Στο άλλο ματς, ο Αστέρας Τρίπολης πηγαίνει στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ντεμπούτο Ρανιέρι στη Γουότφορντ

Με εφτά ματς ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Γουότφορντ κόντρα στη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Μπέρνλι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στην έδρα της Λέστερ, ενώ η Τσέλσι έχει απαιτητική έξοδο στην έδρα της Μπρέντφορντ.

Τα φώτα στη Ρώμη

Η σπουδαία αναμέτρηση Λάτσιο – Ίντερ μαγνητίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στη Serie A. Νωρίτερα, η Σπέτσια υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα, ενώ το βράδυ η Βερόνα ταξιδεύει στην έδρα της Μίλαν.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Νέοι προπονητές σε Λεβάντε και Χετάφε

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Λεβάντε υποδέχεται τη Χετάφε, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ακόμα πανηγυρίσει νίκη στην αγωνιστική περίοδο. Σήμερα, θα παραταχθούν αμφότερες με νέους προπονητές. Επίσης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί τη Μαγιόρκα.

Με πολλές απουσίες η Στουτγκάρδη

Το κυρίως πιάτο της Μπουντεσλίγκα σερβίρεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάιντς, ενώ η Άιντραχτ αντιμετωπίζει την Χέρτα. Δύσκολη έξοδο για Λειψία στο νέο γήπεδο της Φράιμπουργκ, την αποδεκατισμένη Στουτγκάρδη φιλοξενεί η Γκλάντμπαχ.

Δύσκολη έξοδος για Πίζα

Πλήρες είναι το πρόγραμμα στη Serie B με επτά αναμετρήσεις, η σημαντικότερη όλων διεξάγεται στον Κρότωνα ανάμεσα στην Κροτόνε και την πρωτοπόρο Πίζα. Η Λέτσε δοκιμάζεται στην έδρα της Άσκολι, ενώ η Φροζινόνε σε αυτή της Κοζέντσα. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Μπρέσια στο “Renato Curi”.

Ντεμπούτο Ραπ στη Χόλσταϊν Κίελ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2. Μπουντεσλίγκα. Ο Μαρσέλ Ραπ θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στον πάγκο της Χόλσταϊν Κίελ με την ουραγό Ίνγκολσταντ, την ίδια ώρα η Χαϊντενχαϊμ υποδέχεται τη Σαν Πάουλι. Το βράδυ Αμβούργο και Φορτούνα διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης.

Πιάνει κορυφή η Σπόρτινγκ Χιχόν

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται την Αλκορκόν και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Η Τζιρόνα φιλοξενεί την Ουέσκα και η Λας Πάλμας την Τενερίφη. Επίσης, η Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Σαραγόσα και η Αμορεμπιέτα την Καρταχένα.

Επιστροφή στη δράση

Συνέχεια στη 12η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ σήμερα. Τα βλέμματα στρέφονται στο Φούλαμ-ΚΠΡ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής (14:30). Λίγο αργότερα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Στόουκ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διευρύνουν το σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχουν (17:00).

Αγωνιστική με… γκολ

Ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Μπόλτον-Γουίγκαν είναι η αναμέτρηση της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται γκολ (17:00). Την ίδια ώρα, Όξφορντ-Πλίμουθ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κόψουν το σερί των φιλοξενούμενων, εκθρονίζοντάς τους από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Πλήρης δράση στη Σκωτία

Σήμερα η 9η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Ρέιντζερς-Χαρτς είναι η αναμέτρηση που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τους πρωταθλητές να φιλοξενούν τη μοναδική μέχρι στιγμής αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (17:00). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Νταντί-Αμπερντίν, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη μετά τα πολύ άσχημα συνεχόμενα αποτελέσματα (20:00).

Βροχή από… γκολ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Ρέιθ Ρόβερς-Άρμπροουθ είναι το ματς της αγωνιστικής, καθώς αναμετρόνται για την παραμονή τους στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, που θα τις οδηγήσουν στα πλέι-οφ της ανόδου (17:00). Την ίδια ώρα Ινβερνές-Μόρτον, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες.

Με Λούκα Έλσνερ η Σταντάρ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Σταντάρ Λιέγης με τον Έλσνερ στην τεχνική ηγεσία υποδέχεται τη Λέουβεν. Επίσης, η Ουνιόν φιλοξενεί τη Σερένγκ και η Ζούλτε Βάρεχεμ την Άντβερπ. Τέλος, η Οστάνδη παίζει με τη Σερκλ Μπριζ.

Συνεχίζει με νίκη η Μόλντε

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Μόλντε υποδέχεται την Τρούμσε στο “Άκερ” με στόχο να πάρει ακόμα μία νίκη και να μείνει κοντά στην πρώτη θέση. Επίσης, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξαγεται στην έδρα της Λίλεστρεμ, η οποία αντιμετωπίζει την Κρίστιανσουντ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ακάθεκτη η ΧαμΚαμ

Επτά παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της OBOS-ligaen στη Νορβηγία. Η ΧαμΚαμ που είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο ως πρωταθλήτρια της OBOS-ligaen, υποδέχεται την KFUM Όσλο, ενώ η Γερβ φιλοξενεί τη Ράνχαϊμ. Η Μπρίνε παίζει με τη Φρέντρικσταντ και η Γκρόρουντ αντιμετωπίζει τη Ράουφος. Η Στρέμεν υποδέχεται τη Σάντνες και η Στιέρνταλς-Μπλινκ τη Σταρτ.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 16 10 2021