* 11η Αγωνιστική

* Η Μέταλιστ είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της με την Μαριούπολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

* Η Μέταλιστ είναι αήττητη στους 22 από τους 24 τελευταίους αγώνες της με την Μαριούπολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρουχ Λβιβ με 0-2, μετράει 3 σερί αγωνιστικές χωρίς βαθμό. Βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει, σε αυτές τις πρώτες 10 αγωνιστικές, μόλις 4 βαθμούς. Ο προπονητής Μάρκεβιτς δε σταματάει να γκρινιάζει, αφού σε κάθε συνέντευξη τύπου ζητάει ενίσχυση του ρόστερ από τη διοίκηση. Παραμένει εκτός ο αμυντικός, Σομποτένκο.

Προηγούμενο παιχνίδι : Εντός έδρας ήττα απέναντι στην Ρουχ Λβιβ(0-2). Ανώτερη καθόλη την διάρκεια του αγώνα η Λβιβ, καθώς είχε τόσο την κατοχή όσο και τις τελικές. Η Μαριούπολ επέλεξε να κλειστεί αμυντικά και να απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις, σύστημα το οποίο από ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος δεν την δικαίωσε, και έτσι έφυγε για άλλη μια αγωνιστική χωρίς βαθμό.

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Η Μαριούπολ έχει 5 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες.

* 8/10 τελευταία ματς με Over 2.5 (δες το στην Betshop)

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Μινάζ (1-0), μετράει 3 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας, Κριβέντσοφ, δήλωσε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας, ενώ αποκτήθηκε και ο Γεωργιανός διεθνής αμυντικός Κβερκβέλια. Παραμένουν εκτός οι Ντέρεκ, Πονομάρ και Ντμιτρένκο, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσατσούκ. Επιστρέφει ο τιμωρημένος Φαμπίνιο.

Προηγούμενο παιχνίδι : Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μινάζ με 1-0. Η Μέταλιστ μπήκε πιο καλά στον αγώνα έχοντας 2 καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 71ο  λεπτό η Μέταλιστ κέρδισε πέναλτι, με τον Άρτεμ Χάμπελοκ να το εκτελεί με επιτυχία βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η Μέταλιστ παρά την πίεση που δέχτηκε στο τελευταίο 10 λεπτό από την Μινάζ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και έτσι πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* 4/5 τελευταία ματς με N/G

* 4 τελευταία ματς χωρίς ήττα

Μαριούπολ-Μέταλιστ 1925 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ