Προγνωστικά Τένις: Κοντράρει στα ίσα γηπεδούχους Τόμι Πολ

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Αντρέι Ρούμπλεφ – Τόμι Πολ

Ο Νο.5 στον κόσμο, Αντρέι Ρούμπλεφ, πέρασε νικηφόρα τον προηγούμενο γύρο κόντρα στον Κάρλος Ταμπέρνερ το Σάββατο για να φτάσει έτσι στον τρίτο γύρο του Indian Wells για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο 23χρονος παίζει επίσης στα διπλά τον τελευταίο καιρό μαζί με τον Ασλάν Καράτσεφ και μάλιστα πέρασαν στα προημιτελικά την Κυριακή.

Το ζευγάρι ήταν μέλος της ομάδας της Ρωσίας στην αρχή της σεζόν που κέρδισε το ATP Cup και ενώ ο Ρούμπλεφ κέρδισε τον όγδοο τίτλο της καριέρας του στο Rotterdam Open λίγους μήνες αργότερα.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη ο Τόμι Πολ είναι σε εντυπωσιακή φόρμα μέχρι τώρα στο Indian Wells με δύο δυνατές νίκες με 2-0 σετ επί των Λόπες και Λάγιοβιτς. Ο 24χρονος βρίσκεται στο Νο.50 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, ωστόσο έχει θέσει ήδη τις βάσεις για πολύ περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ οδηγεί το head-to-head με 3-0 στις νίκες στο Washington Open 2018, στο Αμβούργο 2020 και την τρίτη νωρίτερα φέτος στο Madrid Open. Όλες οι συναντήσεις τους μέχρι τώρα έχουν καταλήξει στο over και έτσι με το πλήθος στο πλευρό του Πολ και την αργή ταχύτητα του court με το μέρος του, βλέπουμε ακόμα ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εκτίμηση: over 20.5 γκέιμς (1.83)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις