Κουπόνι Δευτέρας (11/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου ξεχωρίζουν στο κουπονι οπαπ της Δευτέρας (11/10). Την ίδια στιγμή δράση υπάρχει σε αρκετά πρωταθλήματα αλλά και στα Προκριματικά του Euro U21. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμανία – Αρμενία

Το ματς είναι ντέρμπι, η Ρουμανία έχει περισσότερη πίεση, η Αρμενία παίζει για δύο αποτελέσματα.

Σλοβενία – Ρωσία

Η Σλοβενία παίζει μόνο για τη νίκη, έχει πίεση και άγχος, οφείλει να κερδίσει αν θέλει να μείνει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Η Ρωσία παίζει για δύο αποτελέσματα.

Ισλανδία – Λιχτενστάιν

Η Ισλανδία οφείλει να κερδίσει, μπορεί να το κάνει κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν.

Βόρεια Μακεδονία – Γερμανία

Μεγάλο φαβορί η Γερμανία, έστω κι αν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν έπαιξε καλά με τη Ρουμανία, κέρδισε με το ζόρι. Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης η Βόρεια Μακεδονία, σήμερα αναζητά υπέρβαση.

Λετονία – Τουρκία

Must win χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση της Τουρκίας με αντίπαλο την πολύ υποδεέστερη Λετονία στη Ρίγα, στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Κατάρ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ολλανδία – Γιβραλτάρ

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ολλανδία πρόκειται να προσπεράσει το εμπόδιο του Γιβραλτάρ κάνοντας άλλο ένα βήμα για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Νορβηγία – Μαυροβούνιο

Δύσκολη αποστολή θα έχει το Μαυροβούνιο στην έδρα της Νορβηγίας, η οποία θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Έρλινγκ Χόλαντ.

Κροατία – Σλοβακία

Ασταμάτητη φαντάζει η Κροατία το τελευταίο διάστημα, κρατάει εύκολα ανέπαφη εστία κάτι που θέλει να κάνει κι απόψε κόντρα στην Σλοβακία.

Ντέρμπι κορυφής στη Βεγγάζη

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Αφρικής. Στις 16:00, το Καμερούν δοκιμάζεται στην έδρα της Μοζαμβίκης, ενώ την ίδια ώρα η Γκαμπόν φιλοξενεί την Αγκόλα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Στις 19:00, Μπουρκίνα Φάσο και Τζιμπουτί κοντράρονται στο Μαρακές του Μαρόκου, την ώρα που στο ουδέτερο Μπενίν διεξάγεται και το Ακτή Ελεφαντοστού – Μαλάουι. Τέλος, στις 22:00 είναι προγραμματισμένο το Λιβύη – Αίγυπτος, σε ένα παιχνίδι για την κορυφή του 6ου ομίλου.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Να πάρει αποτέλεσμα

Η 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, ολοκληρώνεται απόψε (02:00) με την Κουιάμπα να υποδέχεται τη Σάο Πάολο. Έχοντας μείνει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, η ομάδα του Ερνάν Κρέσπο καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα των νεοφώτιστων.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia 11-10