Κατρακύλησε ο άσσος της Βολιβίας!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Συνέχεια στα ματς των εθνικών ομάδων δίνεται στο κουπονι οπαπ της Κυριακής(10/10). Για τα προκριματικά Μουντιάλ σήμερα αγωνίζονται τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στη Νότιο Αμερική και την Αφρική, ενώ στην Ευρώπη διεξάγεται ο τελικός του UEFA Nations League. Παράλληλα υπάρχει δράση και σε εγχώρια πρωταθλήματα, σε Ισπανία και Ολλανδία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, πάμε να δούμε που εντοπίζονται οι μεγαλύτερες πτώσεις αποδόσεων. Η μεγαλύτερη όλων έρχεται από το τη Λα Πας, όπου η Βολιβία υποδέχεται το Περού. Αλλαγή φαβορί έχει γίνει στο ματς, με τον άσσο της Βολιβίας να πέφτει από το αρχικό 3.40 στο 2.30, ενώ το διπλό του Περού σκαρφάλωσε από το 2.25 στο 3.20!

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έρχεται και η δεύτερη μεγαλύτερη πτώση. Και πάλι από τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στον αγώνα Κόστα ΡίκαΕλ Σαλβαδόρ πέφτει το διπλό. Από το αρχικό 7.50, η νίκη των φιλοξενούμενων πλέον πληρώνει 5.50!

Τέλος, αξιοσημείωτη είναι η πτώση και στο διπλό της Ιμπίθα στην Καρταχένα για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η νίκη των “νησιωτών” άνοιξε στο 3.40, αλλά πλέον παίζεται ως οριακό φαβορί στο 2.63!

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε να δούμε τα πιο εμπορικά παιχνίδια της Κυριακής, πάντα με βάση τους μεγαλύτερους τζίρους που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής (10:00). Το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας έιναι το ΒέλγιοΙταλία, στο μικρό τελικό του Nations League. Πάνω από 130,000 ευρώ έχουν παιχτεί ήδη στον αγώνα, με το 47% εξ αυτών να πηγαίνουν στον άσσο των Ιταλών.

Δεύτερο πιο δημοφιλές παιχνίδι είναι ο τελικός της διοργάνωσης ΙσπανίαΓαλλία. Πάνω από 80,000 ευρώ έχουν παιχτεί στον αγώνα, τα οποία αναμένεται να αυξηθούν δραστικά τις επόμενες ώρες. Το 37% του τζίρου έχει πάει στους Γάλλους και το 32% στους Ίβηρες.

Τρίτο παιχνίδι στη σχετική λίστα είναι το ΒολιβίαΠερού για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με πάνω από 50,000 ευρώ τζίρο. Το 42% των πονταρισμάτων έχουν πάει στον άσσο των Βολιβιανών.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα