Αναμέτρηση για τις θέσεις 3-4

*Στην τελική φάση του Nations League 2021 συμμετέχουν οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή των ισάριθμων ομίλων της League A.

*Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται στο “Juventus Stadium” του Τορίνο με περιορισμένο αριθμό θεατών.

*Μετρούν 3/5 αναμετρήσεις με G/G & over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από το 2000 κι έπειτα. 

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ιταλία έχασε από την Ισπανία (1-2) στον ημιτελικό του Nations League και μαζί με τον τελικό άφησε πίσω της και το σερί των 37 αναμετρήσεων δίχως ήττα. Αιφνιδιάστηκε από τη “Φούρια Ρόχα” που ήταν πιεστική από την αρχή και βρήκε γκολ στο 17’. Το αριθμητικό μειονέκτημα από το φινάλε του πρώτου μέρους έκανε δυσχερέστερη την κατάσταση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που το μόνο που μπόρεσε να κάνει, ήταν να εκμεταλλευτεί μια κόντρα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να μειώσει.

«Είμαι πιο θυμωμένος από εσάς, πρωτίστως με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη. Αυτή η Ιταλία θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια της, πιο δυνατή από ποτέ» ανέφερε o Λεονέρντο Μπονούτσι, απευθυνόμενος στους οπαδούς της “Σκουάντρα Ατζούρα”, με αφορμή την αποβολή του στον ημιτελικό. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε για τον μικρό τελικό ότι: Όλα τα παιχνίδια έχουν αξία, επομένως θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τιμή και σοβαρότητα. Σε σύγκριση με τον ημιτελικό, δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Μπονούτσι, αλλά και ο τραυματίας Καλάμπρια. 

Εθνική Ιταλίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σίριγκου (Τζένοα), Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μερέτ (Νάπολι) – Αμυντικοί: Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Καλάμπρια (Μίλαν), Ντιμάρκο (Ίντερ), Παλμιέρι (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαστόνι (Ίντερ) – Μέσοι: Λοκατέλι (Γιουβέντους), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Κριστάντε (Ρόμα), Μπαρέλα (Ίντερ) – Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπεράρντι (Σασουόλο), Κιέζα (Γιουβέντους), Κεν (Γιουβέντους), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους) .

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας, από την Ισπανία, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Nations League. Μόλις στο 17’ ο Φεράν Τόρες σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 42’ αποβλήθηκε ο Μπονούτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο φινάλε του ημιχρόνου, πάλι ο Φεράν Τόρες έκανε το 0-2. Η Ιταλία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 83’ με τον Πελεγκρίνι για το τελικό αποτέλεσμα.

Ιταλία Στατιστικά

*4/5 ματς με G/G (δες το στη bet365)

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

ΒΕΛΓΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το Βέλγιο μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Euro που διεξήχθη το καλοκαίρι, ήθελε τη διάκριση σε μία μεγάλη διοργάνωση και έχει ως στόχο την κατάκτηση του Nations League. Ωστόσο, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι εναντίον της Γαλλίας (2-3) στο οποίο ηττήθηκε. Έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ λίγα λεπτά πριν σκοράρει ο Ερναντέζ το 2-3, ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα ακυρώθηκε.

“Θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουμε για το παιχνίδι με την Ιταλία. Οι παίκτες ήταν σα να έπεσαν σε τοίχο συναισθηματικά”, δήλωσε ο τεχνικός των “Κόκκινων Διαβόλων”, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. “Παίζουμε για το τίποτα. Το να κατακτήσεις την τρίτη ή την τέταρτη θέση στο Nations League δεν ενδιαφέρει κανέναν. Είναι ένα άχρηστο παιχνίδι”, δήλωσε σε βέλγικο μέσο ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Εντέν Αζάρ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το “Μεάτσα” και αποχώρησε για τη Μαδρίτη, ώστε να ξεκινήσει αποθεραπεία. Είναι εκτός επίσης, οι Μενιέ, Μέρτενς, Ντοκού. 

Εθνική Βελγίου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ), Κάστεϊλς (Βόλφσμπουργκ) – Αμυντικοί: Αλντερβάιρελντ (Αλ-Ντουχαΐλ), Ντενάγερ (Λυών), Μπογιάτα (Χέρτα Βερολίνου), Φερτόνχεν (Μπενφίκα), Φοκέ (Ρεμς), Καστάνιε (Λέστερ) – Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τίλεμανς (Λέστερ), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Φανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Σαλεμάκερς (Μίλαν) – Επιθετικοί: Λουκάκου (Τσέλσι), Λουκεμπάκιο (Βόλφσμπουργκ), Ντε Κέτελαρε (Κλαμπ Μπριζ), Τροσάρ (Μπράιτον), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας). 

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με σκορ 2-3 από τη Γαλλία, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Nations League. Στο 37’ ο Καράσκο σκόραρε για το 1-0 και στο 40’ ο Λουκάκου έκανε το 2-0 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 62’ ο Μπενζεμά μείωσε σε 1-2 και στο 69’ ο Μπαπέ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Ο Πογκμπά είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και ο Τεό Ερναντέζ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Γαλλία στο 90’. 

Βέλγιο Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις με goal/goal

*4/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 16 σερί ως φιλοξενούμενη

Ιταλία – Βέλγιο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ