Προγνωστικά Τένις: Προβάδισμα στο αμερικανικό ντέρμπι ο Τιαφόε

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Σεμπάστιαν Κόρντα – Φράνσις Τιαφόε

O Τιαφόε είναι εντυπωσιακός φέτος, μετά από μια μεγάλη πτώση του στην κατάταξη, και πλέον το τένις του δείχνει να έχει βρει την σταθερότητα που του έλειπε τόσο καιρό. Όλα στο παιχνίδι του έχουν συντονιστεί πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και αναμφίβολα δεν θα αργήσουμε πολύ να τον δούμε μέσα στο Top 30. Όπως γνωρίζουμε, ο Αμερικανός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και εντυπωσιακούς τενίστες στο Tour, ενώ όταν βρίσκεται στην καλή του ημέρα μπορεί κερδίσει οποιονδήποτε ειδικά όταν παίζει μπροστά στο κοινό των ΗΠΑ.

Απέναντι του ωστόσο θα βρει σήμερα ένα ακόμα νεαρό Αμερικανό που ανεβαίνει όλο και περισσότερο στο προσκήνιο. Ο Κόρντα είναι ακόμη μόλις 21 ετών, αλλά υπόσχεται λαμπρή καριέρα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Παρ ‘όλα αυτά, η απόδοση του έχει πέσει λίγο το τελευταίο διάστημα και πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς αυτή την εβδομάδα.

Το επιθετικό του παιχνίδι από την baseline είναι ένας εφιάλτης για κάθε αντίπαλο, αλλά η πρόσφατη φόρμα του και η φυσική του κατάσταση καθιστούν ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί σήμερα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αν παίξει ένα καλό ματς πιθανότατα θα πάρει ένα σετ, αλλά το εκρηκτικό παιχνίδι του Τιαφόε θα πρέπει να είναι αρκετό για του δώσει την νίκη σε αυτόν τον αγώνα.

Εκτίμηση: Φράνσις Τιαφόε (1.95)


Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάρκος Γκιρόν – Φίλιπ Κράινοβιτς

Ο Νο.59 στον κόσμο ο Μάρκος Γκιρόν είναι αναμφίβολα στη φόρμα της ζωής του αφού έφτασε στα προημιτελικά στα τρία τελευταία τουρνουά ATP 250 και προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπέρα την περασμένη εβδομάδα με ήττα στον ημιτελικό από τον Μονφίλς στο Sofia Open. Ο 28χρονος νίκησε δύο φορές τον Ντε Μινόρ, ενώ επέστρεψε εξαιρετικά από πίσω στο σκορ απέναντι στον Μπότιτς την Πέμπτη σε έναν πολύ ποιοτικό αγώνα.

Ωστόσο και ο Κραίνοβιτς έφτασε στον ημιτελικό του Sofia Open την περασμένη εβδομάδα πριν χάσει από τον τελικό πρωταθλητή Σίνερ στα δύο σετ. Ο 29χρονος βρίσκεται στο career high του το οποίο αντιστοιχεί στην 26η θέση της παγκόσμια κατάταξης και έτσι οι προσδοκίες για μερικά βήματα ακόμα παραπέρα έχουν αυξηθεί με τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις του.

Σίγουρα ο  Γκιρόν είναι ένας συναρπαστικός παίκτης αυτό το διάστημα, ωστόσο έχει παίξει αρκετό τένις τελευταία και αργά ή γρήγορα τα πρώτα σημάδια κόπωσης θα κάνουν την εμφάνιση του. Ο Φιλίπ Κράινοβιτς ήταν ο νικητής της μοναδικής προηγούμενης συνάντησής τους στο US Open την περασμένη σεζόν, και σε ένα ακόμα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι σήμερα βλέπουμε τον Σέρβο να βγαίνει νικητής στα σημεία.

Εκτίμηση: Φίλιπ Κράινοβιτς (1.95)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ