8η Αγωνιστική

*Η Γκαζιαντέπ παραμένει αήττητη στα 11/12 τελευταία ματς κόντρα στην Αλτάι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκαζιαντέπ, που γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την Αδάνα Ντεμίρσπορ εκτός έδρας. Δεν μπόρεσε να περιορίσει την αντίπαλο της, οι γηπεδούχοι πίεσαν και αξιοποίησαν τα αμυντικά λάθη της Γκαζιαντέπ, υποχρεώνοντας τη σε μια βαριά ήττα. Απογοήτευσε με την εικόνα της για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς η ομάδα του Μπουλούτ, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε κόντρα σε Μπασακσεχίρ (1-0), Αντάλιασπορ (2-0) και Σίβασπορ (1-1). Πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών έχει απολογισμό 2-2-3 και βρίσκεται στη 14η θέση της κατάταξης. Παραμένει αήττητη στην έδρα της στα τρία φετινά παιχνίδια (2-1-0), όπου διατήρησε και το μηδέν στα μετόπισθεν. Χάνει το σημερινό παιχνίδι ο τραυματίας Ζέφερσον.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 4-0 από την Αδάνα Ντεμίρσπορ γνώρισε η Γκαζιαντέπ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Ακγκούν,ενώ στο 65’ ο Κόλκερ με αυτογκόλ έκανε το 2-0. Ο Μπαλοτέλι στο 78’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 85’ ο Ασομπαλόνγκα διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 4-0.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G & Under 2,5 στα 6/9 τελευταία ματς (δες το στη Stoiximan).

*2-3 σύνολο γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΤΑΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το κακό μομέντουμ και τις απουσίες της Μπεσίκτας και με ανατροπή η Αλτάι κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 47’ πίσω στο σκορ, δεν τα παράτησε, πίεσε και με γκολ των Καπέλ (57’) και Μπάμπα (88’) διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πανηγύρισε έτσι την τρίτη σερί της νίκη, καθώς προηγήθηκαν αυτές κόντρα στις Ρίζεσπορ (1-2) και Γκεζτέπε (2-1). Πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχει απολογισμό 5-0-2 μετά το πέρασμα των επτά πρώτων αγωνιστικών και βρίσκεται στην 3η θέση της Super Lig. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ροντρίγκεζ.

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε της Μπεσίκτας η Αλτάι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 47’ με τον Γιαλτσίν, ενώ στο 57’ ο Καπέλ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Μπάμπα.

ΑΛΤΑΪ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 5/6 τελευταία ματς.

*Over 2.5 στα 7/10 τελευταία ματς.

Γκαζιαντέπ – Αλτάι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ