Betshop: Πλήθος αγορών στο Κάλιαρι – Βενέτσια (01/10)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 21:45, η Κάλιαρι κοντράρεται με τη Βενέτσια για την 7η αγωνιστική της Σέριε Α, με την Betshop να προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Κάλιαρι – Βενέτσια στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πατάει καλά φέτος στο πρωτάθλημα η Κάλιαρι, καθώς ακόμη αγνοεί τη νίκη. Ο απολογισμός της μέχρι στιγμής είναι δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει μάλιστα δύο διαδοχικά χαμένα παιχνίδια, εντός έδρας απέναντι στην Έμπολι και εκτός με τη Νάπολι, αμφότερα με το ίδιο σκορ (2-0). Στο πιο πρόσφατο στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” δεν μπόρεσε να κάνει πολλά απέναντι στους γηπεδούχους και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Με τους δύο βαθμούς της, είναι προτελευταία στην κατάταξη.

Μια καλή παρένθεση ήταν η νίκη της Βενέτσια επί της Έμπολι εκτός έδρας (1-2) για τη Σέριε Α. Συνέχισε με δύο ήττες, κόντρα στη Σπέτσια (1-2, εντός) και τη Μίλαν (2-0, εκτός). Την περασμένη αγωνιστική έφερε “Χ” μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την Τορίνο και σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι δίχτυα στο 56′ και έπειτα η απάντηση ήρθε στο 78′ με γκολ του Αραμού. Έχει συγκομιδή τεσσάρων πόντων και βρίσκεται δύο θέσεις πάνω από την τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της betshop, φαβορί στο ματς είναι η Κάλιαρι. Συγκεκριμένα, ο άσος εντοπίζεται στο 1.72, το ”Χ” στο 3.98, και το διπλό στο 4.80.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα